Inför FC Sampierdarenese – Gärdets FF

Fotbollsvänner!

Äntligen är det dags igen för lite hederlig tävlingsfotboll, oavsett om det är på allsvensk eller division 7-nivå är det samma pirr i kroppen som gäller. Exakt halva serien är spelad och nu vänder spelschemat vilket innebär att FC Samp precis som i omgång 9 nu möter Gärdets FF även i omgång 10.

Vårens sista möte slutade med en komfortabel 2-0-seger för Sampierdarenese efter mål från Viktor Morgården och Olle Eriksson. I nuläget parkerar Samp på en fjärdeplats i tabellen, bara en poäng efter den åtråvärda andraplatsen som i slutändan kan bli just guld värd då den ofta innefattar ett avancemang i seriedivisionerna.

Hösten rivstartar rejält då FC Samp redan efter lördagens returmatch mot Gärdet reser till Lidingö för att möta seriesuveräna Torstens Lärjungar. Men först och främst fullt fokus på lördagens match mot Gärdet, följande manskap ska bärga hem trepoängaren åt FC Samp på Djursholms nylagda konstgräs:

#4 Sakarias Grillhammar
#7 David Fjäll
#9 Tolga Duran
#11 Daniel Weilar
#12 Henrik Söderlund
#14 Farzad Nouri
#17 Adam Pinthorp
#20 Andreas Felicetti
#23 Christoffer Hemmilä
#24 Olle Eriksson
#25 Michael Bengtsson
#33 Leslie Marsden (MV)
#48 Håkan Karlsson
#75 Krister Lundström
#84 Petter Gustafsson
#88 Andreas Treffenberg

Till våra vänner, supportrar och sponsorer önskas en härlig höst och som vanligt en möjlighet att följa med FC Samps äventyr via våra mediala kanaler eller ännu bättre; på plats! Nu kör vi!

FC Sampierdarenese – Gärdets FF

Datum: 13 augusti 2016
Avspark: 17.30
Arena: Djursholms IP
Domare: Stephen Anapuna

REDAKTIONEN

Detta inlägg har 128 kommentarer

  1. Pingback: fue

  2. Pingback: MBA

Lämna ett svar