Sponsorer

Genom att gå med som sponsor i FC Sampierdarenese får du väldigt många kontaktytor i mängder av branscher som du kan dra nytta av som företagare och privatperson. Men du får inte bara ett bredare nätverk, du får också möjligheten till att synas i våra sociala medier som kan nå upp till +100 000 visningar.

Affärsnätverk och chans till riktad marknadsföring i all ära. Du får också nöjet som sponsor att delta och umgås under våra socialevenemang och matcher. Allt från golf, hockey, poker och go cart-turneringar till Italienresor och inte minst våra fotbollsmatcher.

Vi vill välkomna dig in i Sampverket och berättar gärna mer om du har funderingar. Kontakta vår ordförande Mattias Büman för mer info.

Telefon: 0702283170
Epost: mattiasbueman@gmail.com

sponsorer 2022

Toofab är den självklara samarbetspartnern för fastighetsägare i Sverige. Lika självklart är det att vi sponsrar FC Samp som ligger i linje med vår vision och våra kärnvärderingar.

– Magnus de Verdier, VD

Hemmy

Det har varit en ära att få vara med och sponsra FC Samp 2019, och nu ser vi även fram emot 2020 tillsammans. FC Samp står för en fotboll- och idrottskultur där glädjen och underhållningen står i fokus, vilket är helt i enighet med våra egna värderingar. FC Samps filosofi hoppas vi ska kunna spegla sig på resten av samhället och där vill vi mer än gärna vara en stöttande och delaktig part.

– Stefan, medgrundare av Hemmy.se

Huski Chocolate

För oss på Huski Chocolate är det viktigt att aldrig ge upp och att alltid kämpa men framförallt att ha roligt på vägen. Huski Chocolate har valt att sponsra FC Sampierdaranese för att vi gillar deras inställning och attityd till detta samt att de aldrig ger upp trots ibland sämre odds på pappret. Forza Samp – Fuel The Adventure.

– Jon Sten, Chief Operations Officer

Charlie's House

Småskaligt bakar vi på Charlie’s House högkvalitativa biscottis och skorpor för alla som tycker om det där lilla extra. Vi inspireras av smaker, färg, form och glädje och vi tror att även alla som smakar våra produkter blir glada. Med våra biscottis och ledord känner vi att vi är en bra match med FC Sampierdarenese och vi är stolta över att få vara en del av deras framtida framgångar. Forza Samp!

– Christian Johansson

The Rooftop Guide

The Rooftop Guide har valt att sponsra FC Samp eftersom vi delar viktiga värderingar som präglar bådas verksamheter: Stor vikt på kvalitet, alltid ha kul, alltid vara innovativa och sätta nya trender samt att alltid leverera mer än vad det kostar. Men kanske framförallt för inställningen att alltid sätta guldkant på vardagen. Vi ser fram emot att vara del av FC Samps framfart mot toppen!

– Rikard Fredricson, Co-founder & Creative

FC Samp var ett av de första lagen som började använda Forza Football Reporter. Tack vare dom fick vi stor spridning av vårt rapporteringsverktyg
och senaste satsningen- att ge amatör – och lokalfotbollen lika stor uppmärksamhet i vår Livescore App som proffsklubbarna.
Vill du och din klubb också vara med, signa upp gratis här: https://forza-reporter.forzafootball.com/

Vi har valt att gå med som partner i FC Sampierdarenese nätverk för att vi tycker både spelare och klubbens supportrar är värda att dricka italienskt premiumkaffe på och vid sidan av planen.

– Lavazza