Sponsorer

Genom att gå med som sponsor i FC Sampierdarenese får du väldigt många kontaktytor i mängder av branscher som du kan dra nytta av som företagare och privatperson. Men du får inte bara ett bredare nätverk, du får också möjligheten till att synas i våra sociala medier som kan nå upp till +100 000 visningar.

Affärsnätverk och chans till riktad marknadsföring i all ära. Du får också nöjet som sponsor att delta och umgås under våra socialevenemang och matcher. Allt från golf, hockey, poker och go cart-turneringar till Italienresor och inte minst våra fotbollsmatcher.

Vi vill välkomna dig in i Sampverket och berättar gärna mer om du har funderingar. Kontakta vår ordförande Mattias Büman för mer info.

Telefon: 0702283170
Epost: mattiasbueman@gmail.com

sponsorer 2024

The Rooftop Guide

The Rooftop Guide har valt att sponsra FC Samp eftersom vi delar viktiga värderingar som präglar bådas verksamheter: Stor vikt på kvalitet, alltid ha kul, alltid vara innovativa och sätta nya trender samt att alltid leverera mer än vad det kostar. Men kanske framförallt för inställningen att alltid sätta guldkant på vardagen. Vi ser fram emot att vara del av FC Samps framfart mot toppen!

– Rikard Fredricson, Co-founder & Creative

Vi har valt att gå med som partner i FC Sampierdarenese nätverk för att vi tycker både spelare och klubbens supportrar är värda att dricka italienskt premiumkaffe på och vid sidan av planen.

– Lavazza