Du visar för närvarande Inför: FC Sampierdarenese – Gärdets FF

Inför: FC Sampierdarenese – Gärdets FF

På lördag väntar årets näst sista seriematch. Det är sedan länge klart att vi tyvärr inte kan rå på Tudor Arms eller Lidingö i den absoluta toppen. Men om vi avslutar med två segrar så kommer vi ta hem bronspengen och det skulle sitta fint när vi om några veckor summerar säsongen.

Morgondagens motstånd, Gärdets FF, blir en svår nöt att knäcka. I våras torskade vi med 0-2 trots en relativt bra insats med ett starkt lag. Dom förlorar sällan och när dom väl gör det så är det nästan alltid med uddamålet.

Truppen som tagits ut till returmötet mot Gärdet ser riktigt intressant ut och vi är väldigt glada över att för andra gången se nyförvärvet Markus Johannessons namn i trupplistan. Ex-Djurgårdaren och SM-guldvinnaren kommer ta en plats i backlinjens mittlås tillsammans med Samp-ikonen Janne Pettersson. Bara att få beskåda det mittbacksparet är en tillräckligt stor anledning för att du ska leta dig ut till Djursholms IP i morgon. Efter en månads skadefrånvaro är vi även glada över att ha tillbaka Andreas Treffenberg i truppen. I morgon ska vi ta revansch på Gärdet och dom ska få slita hårt för att ha något att säga till om ute i vår hemmaborg.

Här är truppen som ska äntra Djursholms plastgräsmatta en sista gång den här säsongen:

Coach: Christopher Kviborg

#2 Janne Pettersson
#4 Markus Johannesson
#9 Tolga Duran
#12 Henrik Söderlund
#15 Ulf Åkerström
#22 Viktor Morgården
#25 Michael Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#29 David Almström
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hans Ebenman
#80 Pälle Johnsson
#84 Petter Gustafsson
#88 Andreas Treffenberg

Lördag 30 sept. Avspark: 17.15. 
Hoppas vi ses där!
Forza Samp!