Motståndarna: Kungsholms FK

FC Samp-redaktionen har inför säsongen skickat ut en enkät för att ta reda på vilka våra motståndare är säsongen 2015. Ett par av lagen har varit vänliga nog att svara på detta, och kvällens motståndare Kungsholms FK är ett av de lagen.

Berätta lite kortfattat om Er klubb, vilka är ni och vad står ni för?
Vi är Kungsholms FK – Kungsholmens orangea fotbollskrigare – kanske med betoning på krigare snarare än fotboll… För ett antal år sedan tillhörde vi det absoluta bottenskiktet i fotbollsstockholm då vi gick nåt o stil med 3 år utan seger. Sen dess har vi lyft oss till att vara ett stabilt lag i seriens mitt.

Hur lyder målsättningen för säsongen?
De 3 senaste åren har slutat med snöpliga sjätteplatser (snöpliga då målet varit övre halvan och vi har missat det på målskillnad osv). Inför i år har vi tappat en del spelare och tagit in några nya. Det är svårt att sia om var vi står, men en målsättning är lika självklar som alltid: Det ska, oavsett vilka vi möter, alltid vara jäkligt jobbigt att möta KFK! Oavsett ens tekniska färdigheter kan man alltid slita hårt på planen, och det ska vi göra!

Vilken spelare i er klubb borde motståndarlagen frukta mest?
Vill man överleva matchen bör man frukta Thomas Willman. Handlar det om vilken motståndare som kan göra störst skada rent sportsligt är det svårare att plocka ut en enskild. Vi är, i år kanske mer än någonsin, ett lag som är beroende av just detta – lagets arbetsinsats snarare än enskilda spelares individuella prestationer.

Vad vet ni om FC Sampierdarenese?
Vi har ju mött Samp tidigare säsonger, och vet självklart om att det är division 7:s kändiselit som håller till där. Vi vet även av egen erfarenhet att Samp agerar lite som Bayern München i Bundesliga och värvar sönder konkurrenterna (dessutom under pågående säsong!) *wink emoticon*.

(Bayern München-jämförelsen hänvisar till när FC Samp värvade fotbollsgladiatorn Samir Bel Mekki från just KFK, red. anm).

Till sist, hur går det för Er klubb denna säsong och på vilken position kommer FC
Sampierdarenese?

Vi ska väl försöka slå oss in på övre halvan, men det blir tufft. Målsättningen är åtminstone som skrevs ovan att det för alla lag ska vara jobbiga jävla 90 minuter plus tillägg som det innebär att möta oss. Samp lär väl vara med där uppe men kanske inte högst upp ändå, 3:a?

REDAKTIONEN

 

Detta inlägg har 28 kommentarer

Lämna ett svar