Du visar för närvarande Inför FC Samp – GIH FF

Inför FC Samp – GIH FF

Vi har kommit fram till omgång 12 och krutröken från Lidingö i söndags har fortfarande inte lagt sig.

Efter en sen målkavalkad där ett vilt kämpande FC Samp hämtade igen 1-4 till 4-4 under matchens sista 7 minuter har det nu blivit dags att välkomna GIH FF till Djursholms IP.

Jämfört med förra veckans matchtrupp hittar vi åtta (!) nya spelare i lördagens trupp. In kommer bland annat trollkarlen Olle Sarri. Olle är precis hemkommen från ett tre månader långt jobb på Gotland där han spelat huvudrollen i Shakespeares ”En Vintersaga”. Olle gör sin blott andra match i Samp-tröjan och det känns som att det kommer skrivas en och annan saga om morgondagens match. När man ögnar igenom truppen så inser man att det kommer bjudas på en hel del godis. 

Coach: Kviborg
#9 Tolga Duran
#12 Henrik Söderlund
#15 Ulf Åkerström
#17 Adam Pinthorp
#22 Viktor Morgården
#27 Oskar Kiisk
#30 Tobias Rosvall (MV)
#36 Jonas Widengren
#46 Olle Sarri
#48 Håkan Karlsson
#54 Herman Hansson
#55 Johan Ernheim
#81 Anders Stenström
#91 Simon Eriksson

Lammköttet och framtidens Niclas Holmgren – Adam Pinnen Pinthorp – är åter tillbaka i truppen! Om Pinnnen vaknar upp lite så där lagom perfekt bakis så han kan bli riktigt farlig i morgon. Oddset på ett mål från Pinthorp är 1,50 gånger degen. Det är bara att lasta!

Det känns oerhört tryggt att backbjässarna Ulf Åkerström, Henke Stökis Söderlund och Johan Ernheim är tillbaka. Men den uppsättningen defensiva spelare så kan Rosvall i kassen ta med sig ett par av sin bästa Fantomen-tidningar för det torde inte bli allt för mycket att göra där bak.

En annan som är tillbaka i truppen är pokerproffset Jonas Widengren. Löningsfredag innebär mycket fisk på casinot. Vilket betyder att chansen är stor att hajen JW är där och hämtar hem lite deg så ingen i truppen lär bli förvånad om JW kommer rullar in i Djursholm i limousine i morgon.

Tillbaka i truppen är även danskungen Håkan Salsa Karlsson. Hoppas hälen håller för vi är många runt planen som vill se både lite av den patenterade glidtacklingen och några skön quick-step danssteg.  

Sist men inte minst är även Oskar Kiisk tillbaka. Oskar som sett löjligt bra ut på träningarna, både rent fysiskt och i spelet, kommer med all sannolikhet hänga en eller ett par kassar i morgon. Kan det bli ett nytt nickmål rent utav? Den som kommer till Djursholm får se.

Missa inte denna viktiga 6-poängsmatch. Djursholms IP – lördag 17:15.

 

Hoppas vi ses!

 

#22