Matchrapport Långholmen 6-6

Solen stod högt och visade sig från sin allra bästa sida för en gång skull när gårdagens träningsmatch mot Långholmen blåstes igång. Samp som under veckan haft över 20 spelare på listan satt strax inför avspark med bara två avbytare efter en rad avhopp de sista dagarna. En enklare matchgenomgång om laget och våra motståndare så var vi ute på planen för uppvärmning.

Ekwall passade på att spela en lax när domare Morgården var borta, Muppetto smörjde in sig i hudlotion, basketligan Weilar, Eriksson och Ebenman tränade lay ups samtidigt som Anton drog ett trumsolo på ett par pantburkar i skogsdungen bakom ena målet. Ungefär så såg vår uppvärmning ut inför vad som skulle bli årets varmaste dag på Essinge IP.

Domaren blåste i lergöken och innan Farzad hann ta första tuggan på bakispizzan gjorde Långholmen 1-0 på ett minst sagt slappt FC Samp. Efter målet vaknade vi till och spelade upp oss rejält. Fina kombinationer varvades med precisa djupledsbollar. Det var vi som förde spelet och det var vi som skapade flest chanser. När första halvlek var färdigspelad ledde Samp med 4-2 och det var idel leenden förutom på Dahlberg som haft stor show på sin kant men som lyckats stuka foten när gårdagens rosé gjort sig påmind. Slutspelat för hans del, men chans för Weilar att visa upp sig som mittback, och som han gjorde det.

Andra halvlek började lovande och vi fortsatte på den inslagna vägen men Långholmen började sakteliga spela upp sig och hade definitivt mer spring i benen än oss. Plötsligt gick vi på knäna och ingenting fungerade. Ett par misstag senare hade våra motståndare både reducerat och kvitterat. Sen följde en rad av fina räddningar av Leslie som i vanlig ordning var grym mellan stolparna. När matchen blåstes av kunde vi skymta 6-6 på resultattavlan ingen av de två tillresta supportrarna kunde klaga på underhållningen när vi konstaterade att vi fått oss en rejäl genomkörare.

Extra plus till Olle och Anton som bildade en sylvass anfallsduo.

1-1 Olle (Micke)
2-1 Olle (Dahlberg)
3-2 Olle (Farzad)
4-2 Anton (Dinnesen)
5-5 Olle (Muppetto)
6-6 Olle (Dinnesen)

Nästa lördag är det höstpremiär mot Lidingö Gazoliners. Väl mött!

Detta inlägg har 290 kommentarer

  1. Pingback: xxx

Lämna ett svar