Du visar för närvarande Inför: FC Sampierdarenese – Stockholm Snipers IF

Inför: FC Sampierdarenese – Stockholm Snipers IF

I morgon spelas omgång 14 då Stockholm Snipers IF gästar oss ute i Djursholm.

Samtidigt som vi har inlett hösten på ett strålande sett med tre vinster och en oavgjord på de fyra matcher som spelats efter sommaruppehållet så har Snipers gjort rena motsatsen.

Snipers är normalt sett ett högt respekterat lag och så sent som för bara fyra år sedan kom man tvåa i vår serie, vilket innebar avancemang upp i 6an. Efter en nattsvart säsong i 6an med endast tre ihopspelade poäng på 18 matcher åkte man ut med buller och bång.
 
I morgon kommer Snipers ut till Djursholm med en sällan skådad formkurva, där man endast lyckats skrapa ihop en vinst på de sju senaste matcherna. Formkurvan nådde sitt crescendo förra helgen då man mirakulöst lyckades förlora mot bottenlaget FC Tolkarna med 0-2. Tolkarna som inför matchen stod på 0 poäng efter 12 spelade omgångar, och en målskillnad på skrattretande -72. Hur gick det till? Är det kris i Snipers?
 
Efter ett par års erfarenhet så har vi dock lärt oss att man aldrig ska utgå efter formkurvor eller tabellplaceringar när man ska analysera sina motståndare på förhand. I princip alla lag i den här serien kan få ihop riktigt starka lag så det Snipers som torskade mot Tolkarna förra helgen kan vara ett helt annat Snipers som kommer ut till Djursholm i morgon.
 
Vi har alltid uppskattad Snipers och vi hoppas att dom kommer ur sin kris snart, dock inte i morgon.
 
I Samp är läget toppen! Från den 16-mannatrupp som krigade ner Stockholmsatleterna förra veckan är det endast sex spelare som ingår i morgondagens trupp. I vanlig ordning roterar vi frisk bland truppens 58 spelare.
Här är gänget som ska se till att vår fina höstsvit fortsätter:
 
Coach: Christopher Kviborg

#12 Henrik Söderlund
#21 Jonas Dinnesen
#23 Christoffer Hemmilä
#24 Olle Eriksson
#25 Michael Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#29 David Almström (MV)
#48 Håkan Karlsson
#50 Patrick Ekwall
#64 Anders Norrman

#72 Niclas Bergh
#81 Anders Stenström
#88 Andreas Treffenberg

Lördag 9 sept – Djursholms IP kl 17:15.
Hoppas vi ses där!
 
En sista sak. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram. På fredag den 16 sept drar 25 av klubbens spelare till Genua för att bl.a. spela match mot vår systerförening U.S.D. Sampierdarenese. Börja följ oss nu för vi utlovar en del show i vår sociala kanaler.
 
Forza Samp!