Matchrapport: FC Sampierdarenese vs FC Tolkarna 4-3

Det som på förhand skulle bli en enkel resa för formtoppade FC Samp blev en nagelbitare som tillslut ändå resulterade i tre viktiga poäng.

Coach Kviborg hade haft huvudvärk flera dagar innan matchen. På trupplistan återfanns namn som skulle få vilken cirkusdirektör som helst att göra en vinkelvolt i ringarna.

När domaren blåste igång matchen matchade vi Hussfelt/Nujen på ytterpositionerna och sällan har man sett ett sådant offensivt lag. Lägg till Dahlberg, Nouri och Ekwall så förstår ni att antal försök på tunnlar skulle slå alla tiders rekord den här matchen.

Spelet hackade betänkligt och Tolkarna var inte sena att utnyttja Samps bedrövliga inledning. Efter en tilltrasslad situation gjorde motståndarna 1-0 och vi fick direkt börja jaga. Tur för oss var Fazard het i boxen dagen till ära och kunde snyggt göra 1-1 innan Tolkarna återigen tog ledningen efter ett långskott som Lasse misslyckades att avstyra.

Samp gick till pausvila i underläge och den så åtråvärda andraplatsen såg ut att försvinna lika snabbt som den uppenbarats för oss. Kviborg ändrade om taktiken och Hunden höll ett brandtal som gjorde att Samp tog tag i taktpinnen direkt efter avspark. Den flyfotade Dahlberg sprang sig fri och rullade in 2-2 rättvist.

Nu började spelet stämma lite bättre och Farzad höll sig framme igen och gjorde 3-2 till Grande Samp.
Men direkt efter målet började vi slappna av igen och passningarna flög kors och tvärs. Tolkarna hittade igenom med en boll och vips var det kvitterat igen. Skulle säsongen vara över?

Plötsligt steg vår skyttekung fram och ordnade segern. Med ett distinkt skott gjorde Olle 4-3 som skulle bli slutresultatet.

Tolkarna hade i slutet två bra lägen att kvittera men Lasse avstyrde med en räddning och en kapning (utanför straffområdet).

Drömmen om en andraplats lever och på söndag väntar 5e placerade Makkabi som är ett väldigt skickligt fotbollslag. Det blir en rejäl prövning på Stadshagens IP där tre poäng är det enda som gäller.

Till dess. FRAMÅT VARGEN!

Matchfakta:
1-1 Farzad (Dahlberg)
2-2 Dahlberg
3-2 Farzad (Anton)
4-3 Olle
Ostskivor: Ekwall, Löfving, Hunden
Publik: 15 tappra

Detta inlägg har 173 kommentarer

  1. Pingback: psy

  2. Pingback: web

  3. Pingback: www

  4. Pingback: icf

  5. Pingback: x

Lämna ett svar