Intervju med Viktor Morgården

Han dricker öl som en drake, älskar pressspel och hans huvudspel håller enligt fotbollsexperten Linus Bolin La Liga-klass. Vi pratar naturligtvis om en av klubbens frontfigurer Viktor ”Ovechkin” Morgården.
IMG_4484

Hej Viktor, hur mår du?
-Tack det är alla tiders! Jag har precis blivit klar med mitt personliga bokslut för 2014 och jag stannade på 2198 druckna bira under det gångna året. Det är faktiskt bara rekordåret 2009 som slår den siffran så det känns som att jag kliver in i 2015 med ett lyckat år bakom mig.

Hur går tankarna när det gäller årets kollektion av kläder och material?
-Som vanligt har vi stora planer på gång. I Samps tomteverkstad står maskinerna aldrig stilla och det som vi håller på att plocka fram för 2015 kommer vara något i hästväg. Den annars mest intressanta detaljen gällande materialet för kommande säsong är följetången kring hur Daniel Weilar och Jonas Dinnesen ska lösa tvisten om #11. Jag pratade nyss med en kontakt på Unibet och dom kommer senare i veckan lägga ut odds på detta. Weilar kommer stå i 1,35 gånger pengarna medan Dinnesen går som under-dog till oddset 2,05. Den djärva spelaren satsar till 14 gånger pengarna på att man tror att dom gemensamt kommer överens om att trycka endast en tröja med #11, som kommer ha namnet ”Dinnelaar” (med holländskt uttal). Och skulle någon ha ihjäl den andre innan tröjorna hinner tryckas så får man tydligen tillbaka sin insats. Ska bli spännande att se utvecklingen i denna följetång.

Vilket event ser du mest fram emot?
-Poker-eventet helt klart. Som gammal sm-mästare i Texas Hold ’em så ska det bli ett nöje att lira skjortan av mina bröder i Samp. På tal om skjorta så försvann min på ”Himlen” efter den senaste årsfesten.. Vilket påminner mig om att jag genast måste slå en signal till Lucas Fahlstedt och be om ny skräddarsydd skjorta. Lucas är för övrigt en pärla när det kommer till klädleveranser, vilket inte är så konstigt eftersom att det är Essingens konung, Krister Muppetto Lundström, som har introducerat Lucas för Samp.

Vad tror du om kommande säsong?
Förra året var tufft. Vår serie bestod av ett par riktigt vassa lag, där de bästa inte alls hade gjort bort sig i div 4. Sen hade vi en hel del oflyt också. Vi kunde lätt ha vunnit många fler matcher än vad vi gjorde. Men som gammal pokerspelare så vet jag att man ibland faktiskt förlorar med AA, trots att man är uppe mot 27 off-suit pre-flop. Lite så var det för oss det gångna året. Nu har vi fyllt på truppen med några fler starka ess, och vi har även fått komma tillbaka till välbekanta innerstadsserien igen, vilket gör mig väldigt hoppfull om en placering bland topp3 kommande säsong.

Vem blir årets utropstecken?
-Här har vi egentligen fler aspiranter än vad Özz har hårstrån på magen… Nej det var ju ett skämt så klart. Det skulle ju vara riktigt konstigt om truppen bestod av runt miljonen spelare..
Några som imponerade stort på mig förra året var bland andra Leslie, Fensby, Kiisk, Micke och Löfving.
Det känns omöjligt att välja någon bland alla våra stjärnor så därför säger jag helt blint Benjamin Toofani. Han är ett av våra elva nyförvärv och han går under smeknamnet Farre. Att muskelpaketet och gladiatorn Tolga har värvat Farre till Samp, och beskrivit honom som ”en grym mittfältare”, gör att det skapas enorma förhoppningar inom mig. Med risk att jag lägger alldeles för stor press på Farre så ska det bli spännande att se vad han går för i år.

Något annat du tillägga?
-Jag önskar att jag hade en tidsmaskin så att jag kunde hoppa fram till seriepremiären nu. Jag är galet laddad på att börja lira nu!! Slutligen vill jag tacka alla er som är med i Samp. Vi är alla bröder och jag är glad för det vi har skapat tillsammans. Kram på er!

Fem snabba:
Öl eller vin
Pizza eller pasta
Pirlo eller Gerrard
Skjorta eller barbröstad
Laxen eller kvadraten

Detta inlägg har 69 kommentarer

  1. Pingback: fue

  2. Pingback: fue

  3. Pingback: fue

Lämna ett svar