Intervju med Il Capitano

Han har klippkort på nattklubben HG, lämnar aldrig sin lägenhet utan skinnpaj och har en förkärlek till pastellfärger. Vi pratar så klart om den evigt unga modeikonen och vår kapten Mattias Sellfors.

1934103_24283106020_783_nHej Mattias, hur mår buken?
– Haha. Tack den mår alldeles för bra.

Vad tror du om årets upplaga av Samp?
– Bästa hittills. Avancemang kommer inte förvåna någon.

Har du någon personlig målsättning?
– Ta färre gula kort än Hunden, haha. Viktigt med målsättningar som faktiskt är genomförbara.. Skämt åsido. Att lyckas komma i bättre fysiskt form. Vore trevligt på alla sätt och vis.

Vem får våra motståndare se upp med i vår?
– Som vanligt P-Olle. Snabbast i ligan tillsammmans med Dahlberg, som kommer bjuda på många sköna dragningar i sommar. Vidare Nicke Berg, Tolga och Sennewald som kommer trolla boll på ett magiskt sätt. Hasses hörnor, Hasses HÖRNOR, direkt i mål!! Sedan kommer div 6 ännu en gång att få njuta av ljuva smörpass och sjuka krossbollar gjorda med ENDAST UTSIDA från superdansken Dinne a.k.a. Mads Mikkelsen. Publikvänligt kommer det att bli. Aftonbladet kommer att skicka ut Bank till oss istället för till Allsvenskan.

Vad ser du mest fram emot med årets säsong?
– Detta kommer bli det roligaste året hittills. Vi har ett sagolikt lag. Stämningen är redan nu på topp trots att vi bara tränar inomhus än så länge. Vi är tillbaka i ”vår” serie. En väntande lagresa till Italien. Sedan önskar man ju alltid att ännu en gång kunna skräna – Campiones!! på årsfesten i höst.

Något du vill tillägga?
– De kanske slår oss men vi kan aldrig förlora!(c:Simon Bank)

Fem snabba
Skinnpaj eller kavaj: Skinnpaj
Mål eller assist: Assist
Heavens gate eller Lemon bar: HG
Kött eller fisk: Fisk
Italien eller England. Italien

Detta inlägg har 50 kommentarer

Lämna ett svar