Inför Tekniska FC

Äntligen är dagen kommen för seriepremiär. Det råder fotbollsfeber i FC Sampierdarenese och ända sedan upptakten i januari har vi känt hur friska vindar har blåst in i föreningen och sen har det bara fortsatt. De senaste tre träningarna har vi haft över 25 spelare på plats varje gång och stämningen har varit löjligt bra. Vilken division 7-klubb kan stoltsera med det?

Tränarstaben ställdes därför inför det omöjliga uppdraget att ta ut en premiärtrupp på 16 spelare när över 30 spelare anmälde sig till matchen under veckan. Ett angenämt problem men som förhoppningsvis triggar alla att träna och delta i klubbens arrangemang så mycket som möjligt framöver.

16 spelare har i alla fall tagits ut vilket så klart lett till besvikelse hos många då en premiär alltid lockar fram lite extra känslor. Men häng inte läpp grabbar, nästa veckas match mot SUS IF väcker mycket känslor och en seger där är minst lika viktig som premiären. De 16 nya spelare som fått nöjet att spela den matchen får då chansen att slå premiärlagets siffror och bärga klubbens förhoppningsvis andra raka seger. Tillsammans är vi starka, glöm aldrig det.

I premiären ställs vi mot FC Tekniska Högskolan som för oss är en ny bekantskap. I vår intervju tidigare i veckan med våra motståndarna fick vi berättat att de siktar på avancemang till division 6 och att deras anfallare Patrik Renström blir att räkna med i skytteligatoppen. Ett spännande lag som garanterat kan ställa till det för de flesta lagen i serien är vår tolkning.

Vi hoppas på en härlig premiär med bra fotboll och schyssta tag.
Varmt välkomna till Djursholm ska ni vara.

FC Sampierdareneses tränartrio har tagit ut följande lag:
Coacher:

Mattias Büman
Christopher Kviborg

Målvakt:
#33 Leslie Marsden
Backar:
#7 David Fjäll
#15 Uffe Åkterström
#34 Hasse Ebenman
#36 Jonas Widengren
#48 Håkan Karlsson
#80 Pälle Johnsson
Mittfält:
#21 Jonas Dinessen
#22 Viktor Morgården
#23 Christoffer Hemmilä
#50 Patrick Ekwall
#66 Johan Kindmark
#73 Jensa Gustafson
Anfall:
#24 Olle Eriksson
#72 Nicke Bergh
#90 Johan Dahlberg

Med det vill vi hälsa familj, vänner, kollegor och supportrar varmt välkomna ut till Djursholms IP på lördag kl 17.00. Vi kommer att bjuda på kaffe och biscottis under matchen och förhoppningsvis bra underhållning. Tifogruppen har även utlovat en överraskning så kom i tid.

Efter matchen har vi bokat Hotellet på Linnégatan där vi äter middag tillsammans och umgås hela kvällen. Alla är så klart välkomna.

Nu kör vi. Forza Lupi!

Detta inlägg har 231 kommentarer

Lämna ett svar