Il ritorno di Niklas Röja

Röja

Det ryktades friskt kring att Niklas Röja hade lämnat FC Sampierdarenese för gott efter den gångna säsongen. Men enligt spelaren själv handlar allting om en missuppfattning. Spekulationerna är över och nu vet vi med all säkerhet att det blir en till säsong för Niklas Röja i FC Samp-tröjan.

Niklas Röja, välkommen tillbaka till FC Samp. Du spelade för klubben i fjol, men valde efter säsongen att lämna klubben. Hur resonerade du kring det valet?

– Jag tror att allt rör sig om en stor missuppfattning. Som du nämner spelade jag i klubben i fjol, men det har aldrig varit tal om att jag ska lämna klubben. Jag tror det handlar mer om att jag är lite av en gubben-i-lådan figur som periodvis kan försvinna för att sen dyka upp igen när man minst anar. Antar att klubbledningen trodde att mitt försvinnande var för evigt.

Vad har du för personliga mål inför en ny säsong med FC Samp, och vad anser du är ett rimligt mål inom klubben?
– Det största målet personligen är att kunna vara med så mycket som möjligt. Sportsligt har jag ingen aning om var vi står med många nya namn men allt annat än avancemang vore ett stort misslyckande.

Till sist – Vad ser du mest fram emot under året 2014 med FC Samp?
– Det jag ser fram emot allra mest är känslan av att fira tre nya poäng i omklädningsrummet. En känsla man aldrig kan få för mycket av. Jag ser också fram emot lika galna matcher och avgöranden som i fjol, där det kändes som Spielberg hade skrivit manuset ibland.

Lämna ett svar