Inför AC Azzurri

Efter sex spelade matcher har det blivit dags för derbyt som alla har väntat på. Derbyt mellan FC Sampierdarenese och AC Azzurri är förmodligen det derby som väcker mest känslor bland alla division7-serier runtom i hela riket. De två matcher som spelades lagen emellan år 2013 talar för att det kan bli en riktigt het match på söndag. Att båda lagen dessutom har börjat starkt i serien år kommer förmodligen inte göra matchen mindre känslosam.

FC Sampierdarense kommer från en mycket bra svit där det har blivit fem segrar på de fem senaste matcherna, vilket också gör att Stockholms vackraste lag parkerar på en förstaplats i serien. AC Azzurri å andra sidan ligger på en delad tredje plats, endast 5 poäng bakom Samp.

Med andra ord är det mycket som står på spel nu på söndag och truppen som tränarstaben tagit ut vittnar om att det inte finns någon risk för underskattning. Till den här matchen gör dessutom kelgrisen Özz Nûjen årsdebut, vilket är fantastiska nyheter för alla fans som väntas komma ut till Stadshagen för att se det här derbyt. Matchen spelas på Stadshagen kl 20:00 imorgon (söndag), vilket bådar för att det kommer komma en stor skara Samp-supportrar.

Tränartrion Kviborg, Morgården och Büman har tagit ut följande trupp:

Coach: Christopher Kviborg
#1 Lasse Löfving (MV)
#9 Tolga Duran
#10 Özz Nûjen
#12 Henke Söderlund
#15 Uffe Åkerström
#16 Mattias Büman
#17 Adam Pinthorp
#21 Jonas Dinnesen
#22 Viktor Morgården
#24 Olle Eriksson
#34 Hasse Ebenman
#35 Jonatan Eriksson
#50 Patrick Ekwall
#54 Herman Hansson
#55 Johan Ernheim
#75 Krister Lundström

På söndag ska vi visa vilket italienska lag det är som regerar i Stockholm! Uppladdningen har redan börjat! Räkna med ett heltaggat FC Samp som kliver ut på Stadshagens IP kl 20:00 på söndag! Forza Samp – Forza Lupi!

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar