Spelarintervju med Tolga Duran

Tolga

Ett av alla nyförväv den här säsongen är Tolga Duran. En spelare som FC Sampierdarenese kommer ha stor nytta av under året med sin starka vilja. Redaktionen fick sig en pratstund med nyförvärvet rörande karriären, valet av FC Samp och tankarna inför hemmapremiären i helgen.

Hej Tolga! Du har varit med nu ett tag men är ny för den här säsongen: Berätta lite om din karriär tillbaka i tiden – om känslan att vara en del av klubben – och varför valet föll på FC Sampierdarenese?
– Karriären började med Danderyds SK i div 4 när jag flyttade hem till Sverige för drygt 12 år sedan, sedan hamnade jag i Istanbul med Kasimpasa SK div 1 men trappade ner i divisionerna efter en knä skada. Spelade sedan i Panellinios div 2, Amuta div 4, Vasastan div 5, Tudor Arms div 6, och nu är jag här. Det hela började med ett möte med Jesper Hussfelt på Hotellet i vintras. Vi kände varande sedan tidigare då vi möttes under den tiden jag spelade för Vasastan BK. Mötet handlade mestadels om affärer men slutade sedan med prov träning för klubben. Jag kände direkt att det var ett skönt gäng med rätt inställning på och av planen, då beslutade jag mig för att haka på.

Du visar en fin inställning på både matcher och träningar, en riktig slitvarg med bra offensiva kvaliteter. Berätta lite gärna hur du själv uppfattar din spelstil – och vad du tror den kommer göra för nytta i år?
– Tack! Jag gör alltid mitt bästa och tycker det är riktigt kul att spela fotboll! Är en anfallande spelare och kommer att se till att vi gör många mål och vinner matcher.

Nu på lördag är det seriepremiär, en efterlängtad sådan och det förväntas komma en hel del folk. Hur går tankarna inför matchen – och hur kommer din uppladdning se ut?
– Alltid lite extra speciellt med hemmapremiär inför hemmapubliken.  Alltid taggad och redo för match. Lovar publiken en bra match och mål!

Till sist – Varmt välkommen till FC Sampierdarenese Tolga!
– Stort tack! Ser fram emot säsongen!

REDAKTIONEN

Detta inlägg har 79 kommentarer

Lämna ett svar