Inför Storkyrkopojkarna

Det var över två veckor sedan FC Sampierdarenese fick lira boll i tävlingssammanhang, en knapp 2-1-seger mot Tolkarna räknades in då. Sedan dess har Sverige bjudit på allmänt uselt väder och en fortlöpande ojämn regering.

Men kanske går vi mot bättre tider? Åtminstone om vi ser till vädret. Lagom till helgen sägs solen titta fram och vad passar då bättre än att se FC Samp äntra Djursholms IP ännu en gång?

I prispotten ligger en serieledning och väntar, något Samp alltså kan nå om ännu en trepoängare spelas in. Träningarna inför match har som vanligt varit välbesökta och det är ingen underdrift när vi nu kan konstatera att det är ett satans drag kring den här klubben!

Lördagens motstånd står seriejumbon Storkyrkopojkarna för. Förlust blev det senast mot just Tolkarna och därmed parkerar Jesus pojkar på noll inspelade poäng efter fem matcher.

Men någon underskattning ska det aldrig vara tal om på division 7-nivå, framförallt inte när man möter kyrkans gäng.

FC Sampierdarenese kanske inte har Gud på sin sida men väl en stekhet formkurva som pekar hela vägen upp till himmelen. Lördagens matchtrupp ser larvigt stark ut med Samp-profilerna Büman och Morgården som står för dalmas-diktaturen denna match. Tillsammans med Marlboros bästa kund, Christopher Kviborg, har trion enats om följande trupp:

#4 Sakarias Grillhammar
#6 Johan Fensby
#9 Tolga Duran
#17 Adam Pinthorp
#19 Anton Strandberg
#23 Christoffer Hemmilä
#24 Olle Eriksson
#25 Micke Bengtsson
#27 Oskar Kiisk
#34 Hans Ebenman
#39 Mehmet Yilmaz
#75 Krister Lundström
#77 Christopher Kviborg (c)
#88 Andreas Gustafsson
#90 Johan Dahlberg
#99 Daniel Larsson

En matchtrupp man inte direkt garvar bort i första taget, allt finns nämligen där. Rutin, snabbhet, 90-talister helt utan självinsikt, gamla rävar från Stureplan samt en och annan magiker.

Oavsett resultat vågar vi lova underhållning. Varmt välkomna till Djursholms IP för att beskåda denna cirkus av tokiga profiler, halleluja!

Avspark klockan 17.00 på Djursholms IP, lördag.

Detta inlägg har 73 kommentarer

  1. Pingback: x

Lämna ett svar