Inför Stockholm Snipers

Det är alltid något speciellt med årets första träningsmatch! Baksidor ska dras, flåset avslöjas och kroppen behandlas.

Årets första motstånd står välbekanta Stockholm Snipers för. FC Sampierdarenese har kanske gjort sin taktiskt sett bästa match någonsin mot just Snipers, året var 2013 och Samp spelade äckligt och italienskt (vackert) cyniskt borta på Essinge IP.

Varningar för maskningar togs redan tidigt in i första halvlek, med ett bollinnehav på 10-90 kontrade Sampierdarenese bort Snipers mästerligt vackert.

Men det var då och nu är nu. FC Samp är en annan förening idag än då. Organisationen är stärkt och vimlar av kompetent folk. Truppen är stor och bred och fullpepprad med spetsegenskaper, inte bara sådana man har användning för på krogen.

Vinterns träningar har sett väldigt bra ut och det var med stor stolthet FC Samp anmälde tre lag till samma turnering för några veckor sedan. Ni hör själva, intresset för vår förening har aldrig någonsin varit större! Med återtåget till innerstadens fotbollsplaner och tillhörande faciliteter känns år 2015 redan nu som ett succéår.

FC Sampierdareneses spelande tränartrio i Morgården, Büman och Kviborg har plockat ut följande trupp:

#2 Janne Pettersson
#3 Benjamin Toofani
#16 Uffe Åkerström
#19 Anton Strandberg
#20 Andreas Felicetti
#23 Christoffer Hemmilä
#24 Olle Eriksson
#25 Micke Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hasse Ebenman
#36 Jonas Widengren
#39 Mehmet Yilmaz
#48 Håkan Karlsson
#77 Christopher Kviborg
#79 Marcus Sennewald

Något otippat nog så är det faktiskt Kviborg som är den skadefrie bland tränartrion denna gång vilket innebär att Morgården och Büman sköter laget från sidan denna gång. Vad duon har för skador är oklart men att det är i fallet Büman en så kallad ”mat-relaterad” skada kan vi nog redan nu lista ut.

I övrigt en stark och spännande trupp där flertalet också gör sina första framträdande för FC Samp!

Snipers spelade förra säsongen i division 6 men sejouren blev kortlivad då klubben kom sist med dunder och brak efter att bara ha spelat in ynka tre poäng. Således är Snipers tillbaka i division 7 denna säsong, dock i en annan serie än vår egen.

Har ni vägarna förbi Mälarhöjdens IP (vem har inte det?) är ni varmt välkomna att bevittna årets första träningsmatch! Matchen börjar klockan 20.00.
IMGP2658

Detta inlägg har 206 kommentarer

Lämna ett svar