Inför: FC Sampierdarenese – IFK Lidingö BK

Det har blivit dags för säsongens sista seriematch. Det har också blivit dags att göra upp om det stora silvret i division 7E. För det är nämligen så det blir på lördag. IFK Lidingö BK ligger på den så åtråvärda andraplatsen, en poäng före Samp efter att vi kryssat två matcher i rad och tappat vårt försprång. Först mot SuS IF och nu senast mot Tudor Arms FC lyckades vi inte knyta ihop säcken. Vilket betyder att vi måste vinna på lördag för att gå om IFK Lidingö. Enkel matematik.

IFK Lidingö BK kommer från en 8-1 skalp mot slagpåsen SuS som inte kunde förmå att upprepa deras fina insats mot oss veckan innan. De verkar som att de alltid kommer tokladdade med en spetsad trupp mot oss bara för att få klämma dit en och annan sportjournalist. Mycket tyder alltså på att Lidingö fick en betydligt enklare resa än oss så vi ska inte dra för stora växlar av deras kross. Det enda vi kan fokusera på är vår egen insats på lördag. Alla tidigare resultat är nu historia.

Samp roterar i vanlig ordning en hel del i laget från förra matchen mot Tudor. Vi saknar bland annat vår främsta målskytt Olle Eriksson. In kommer istället kapten Sellfors och vattumannen Petter Gustafsson. Hela nio ändringar gör tränarstaben för att få rotation i truppen och för att kunna matcha IFK Lidingö på bästa sätt. Vi tror nämligen på att möta juniorerna i Lidingö med rutin och tyngd.

Vi hoppas att så många som möjligt tar sig ut till Stockhagens IP på lördag kl 16.45. Tillsammans ska vi se till att göra en riktigt bra match. Spelare, ledare, familj, vänner, stödmedlemmar och husdjur ta på er samphalsduken. Kom ut och visa ert stöd. Vi behöver er mer än någonsin. Det kan bli en dag att minnas. Nu kör vi.

Tränartrion har tagit ut följande trupp:

#30 Rosvall (MV)
#3 Benjamin Toofani
#4 Sackarias Grillhammar
#9 Tolga Duran
#15 Ulf Åkerström
#21 Jonas Dinnesen
#28 Mattias Sellfors (C)
#34 Hasse Ebenman
#35 Jonatan Eriksson
#36 Jonas Widengren
#54 Herman Hansson
#72 Nicke Bergh
#76 Martin Åslund
#84 Petter Gustafsson
#90 Johan Dahlberg
#91 Simon Eriksson

Matchfakta:
Lördag 8e oktober
FC Sampierdarenese vs IFK Lidingö BK
Stockhagens IP
Avspark 16.45

FORZA SAMP!

Detta inlägg har 247 kommentarer

Lämna ett svar