Mercato-bloggen (uppdaterad 8/12)

Välkomna till mercato-bloggen.

Här kommer vi ge er alla övergångar och rykten om spelare som är på väg in och ut i klubben.

Spelare in: Klara
Martin Åslund, fd AIK/Salernitana/Andrea Doria
Martin var med på årets sista träning och kände sig för. Hans enorma vinnarskalle visade sig direkt när han tog tag i takt pinnen och styrde spelet på ett föredömligt sätt. Årets värvning i svensk fotboll?

Simon Bank, fd Andrea Doria
Världens bästa Simon har valt att skriva på för oss efter många år i Andrea Doria. Hos oss ska Simon varva ner men ändå varva upp. Vi hoppas få se många fina insatser framover från sin position på mittfältet.

Simon Eriksson, fd Andrea Doria
Lagkapten tillika backbjässe i Andrea Doria har Kaiser Eriksson äntligen valt att skriva på för Samp. Här snackar vi klass både på och utanför planen. En gigant som kommer tillföra oss väldigt mycket.

Spelare ut: Klara
Jan Stensen
Den fd stormålvakten som inför 2015 valde att skriva på för Samp har efter bara en säsong valt att lägga vantarna på hyllan. Det är bristen på motivation som är anledningen och vi tackar Janne för sin tid i klubben.

Björn Lind
Det blev inte många matcher i Samptröjan för den spelskickliga mittbacken. Björn dominerade fullständigt under försäsongen men har sluktas av jobb under året. I takt med att hans företag växer har dessvärre Björn valt att lägga skorna på hyllan tills vidare. Tack för din tid och välkommen tillbaka.

Spelare in: Rykten
Eric Saade, Klubblös
Snabb, teknisk men framförallt en virtos på scenen. Signar Saade kommer Samps publiksnitt definitivt att höjas.

Måns Zelmerlöv, klubblös
Även Måns är en spelare som kan komma att höja publiksnittet 2016. Får han ihop det tidsmässigt är den stora frågan?

Tobias Rosvall, Andrea Doria
En målvaktsgigant som gjort några säsonger i Andrea Doria. Är sugen på en comeback och Samp välkomnar självklart Tobias med öppna armar

Detta inlägg har 192 kommentarer

  1. Pingback: psy

  2. Pingback: web

  3. Pingback: www

  4. Pingback: icf

  5. Pingback: x

Lämna ett svar