Du visar för närvarande Införrapport: FC Sampierdarenese – FK Stockholmsatleterna

Införrapport: FC Sampierdarenese – FK Stockholmsatleterna

Det vill sig inte riktigt för FC Samp denna säsongsinledning. Bara tre poäng efter fyra matcher är naturligtvis inte godkänt. Trots den skrala poängskörden har spelet sett lovande ut så det finns mer att ta av från detta FC Sampierdarenese.
Kanske vore ett tränarbyte på sin plats? Fabio Capello har nyligen skymtats i Stockholm och har dessutom poserat på bild bredvid Krister ”Muppetto” Lundström, genast florerade rykten om Don Fabio till FC Samp.

På tal om Italien är det för övrigt en stor helg i Rom där hemmasonen Francesco Totti tar adjö av Roma. Halva FC Samps trupp är på plats i Rom och ytterligare ett dussin på valfri riviera. Det är då klubbens 567 man stora trupp kommer väl till pass!

Som ni själva ser består truppen av en salig blandning artister, dårar, hypokondriker och bollkonstnärer.

FK Stockholmsatleterna då? Tja, inlett helt okej med två segrar och två förluster. Senast en snöplig förlust mot Tudor Arms efter ett sent segermål från britterna.

2016 möttes FC Sampierdarenese och Stockholmsatleterna två gånger i seriesammanhang och det hela slutade med 3-1 respektive 7-2 i FC Samps favör.

Det väntas närmast tropiska temperaturer i ”Djursan” i morgon. En bit över 25 grader är utlovat eller som man säger i området; ”Rosé-väder”. Vill man försäkra sig om underhållningen redan innan match kan man anlända ett par timmar innan avspark och spana in Matte Büman som kommer att sola på fotbollsplanen bredvid innan. Rykten har nått redaktionen om att ”Hunden” redan nu går all in på kokosnötoljan.

FC Sampierdarenese önskar anhöriga, soldyrkare, roséälskare, hundägare och framförallt företagsledare varmt välkomna till Djursholms IP den 27 maj!

FC Sampierdarenese – FK Stockholmsatleterna

Datum: 27 maj 2017
Avspark: 17.15
Arena: Djursholms IP
Domare: Tomas Eriksson