Du visar för närvarande Matchrapport: Gazoliners – FC Sampierdarenese

Matchrapport: Gazoliners – FC Sampierdarenese

Först och främst. Ursäkta alla fans och följare av oss för denna fördröjning av matchrapporten. Fortfarande tagen av söndagen! Puh!

****************************

Vi dök upp på pittoreska Breviks IP med en stabil vinst i ryggen från förra helgen. Dock är tidiga söndagsmatcher inte vår stil och ett nöjeslopp på Söder under lördagskvällen drog till sig ovanligt många av de våra…och sådant kan ju suga musten ur de flesta dagen efter. Det visade sig vara HELT FEL! Mister Kviborg, i sedvanlig bakvänd keps,  satte taktiken och den första halvlek vi spelade var bland den bättre i år. Vi skapade, kom runt på kanterna, vann andra bollarna, mittlåset Chiellini/Bonnucci…förlåt Morgården/Büman var omutbara. Men som alla vet är fotboll inte rättvist och Gaz tog en tidig ledning.  Vi gav dock aldrig upp och känslan i paus var att detta är inte en omöjlighet.

När domaren blåste igång den andra halvleken så fanns det inga tankar på att detta skulle bli en av klubbens mest galna halvlekar någonsin.

Det var lugnt fram till 82:a minuten. Visserligen hade Gaz gjort 2-0 och 3-0 och vi var verkligen inte med. Dessutom varsin ostskiva på Patrik Ekwall och Matte Büman.

I den 82:a får vi Toofani uvisad och ja..läget är som det är. Vi ändrar taktik och flyttar upp Viktor Morgården på topp. Resultat direkt; 3-1!

84:e min 4-1 till Gaz. Ridå ned? Nej nej nej..årets upplaga har en sådan moral som vi knappt visste om, inkl undertecknad.

Och när pådrivare och Nr 1 Hund Matt” Orso Bonucci” Büman är tillbaka efter en månads träningsläger i Spanien..ja..då får vi övriga veta att vi lever!

87:e min..”Der Bomber” Anders Stenström gör 4-2! En semi-boost och vi börjar tugga på. De är uppenbarligen trötta och det uttnyttjar vi.

Det är också i slutet av matchen som Tobias Rosvall återigen kliver fram som så många gånger förr och räddar oss med bländande målvaktsspel! Har Rosen nåååågonsin varit bättre?! Tveksamt!

Vi går in på tilläggstid…91:a…92:a..Boom..4-3! Tjuren från Bodrum/Danderydssonen Tolga, slår till. Han har jobbat och stångats på sin kant med allt och alla denna söndag. Bollen ska in!

93:e…tiden går..1 min kvar säger domaren…

94:e Måååååååååååååååååååål! 4-4!!!!!Sverige Tyskland igen?! Tolga igen! Hans otagbara och välplacerade skott är så vackert. Han tystar Brevik totalt!

Bänken flyger upp! Grabbarna på plan kokar av glädje/trötthet/stolthet

Dear Lord!

95:e Slut!

Känns som en seger!

HELA LAGET denna söndag stod upp och visade MORAL. Wow wow wow!

Team managment med Mister Kviborg, Team Manager Revisorn, Team Manager Muppetto i sedvanliga outfits stod upp bra på sidan.

Stor eleoge till ”monsterlungan” Herman som ställde upp på bänken trots sin skada.

Tyvärr förlorade vi Hasse  i paus pga ev en ful smäll i ryggen men han har bra läkkött och är snart tillbaka med sin vänsterfot.

Tolga slet som ett djur och..ja..gör man 2 mål i matchens 3 sista minuter så..WOW. Han äter mycket spenat och dricker mycket honung den pojken!

Blonde brassen Simao stod som vanligt för en gedigen insats. Stark stark stark!

Ekwall, Dinnesen, Dahlberg, Keven, Sellis, Farre: Så. Starka. Tunga. Jobbiga.

Vilket tugg! Vilka ben! Psyke!

Andreas Treffenberg – ojojojoj. Vilken karl! Som en evighetsmaskin!

Tobias Rosvall – Räddar allt. Räddar oss! Rose Show!

”Der Bomber” Anders Stenström..nu har motorn blivit varm. Se upp i höst!

Sen har vi följande två monster: Viktor & Mattias aka Chiellini Bonucci/Galli/Baresi/Larsson/Hysén/Andersson/Björklund.….you name it!

Tårögd att se dessa masar styra och ställa! Grinta säger man i Italien..det betyder bestämdhet och ja…vi vet vad vi får när dessa står på plan!

De fläker sig och offrar sig för Samp. Mattis med sitt skägg och röst och kraftiga kropp. Viktor med sin stålmannen-fysik och böljande hår…

Mamma mia! 

Nej, klarar ej skriva mer…hahahaha!

Forza Samp!Avanti Lupo! MittSamp!

Puss och Kram!

/Kris Muppetto nr 75