Inför: Omgång 15 vs Tolkarna (lördag 12 september)

Resultaten har sannerligen fallit väl ut för Samps del senaste tiden. Samtidigt som mål produceras i explosionsartad stil går också övriga resultat helt rätt för klubbens del.

Med bara fyra omgångar kvar har FC Sampierdarenese allt i egna händer för att ta hem andraplatsen i serien och därmed en god chans att nå division 6 nästar år. Men för att nå sexan lär Samp behöva avsluta serien med tolv inspelade poäng och då väntar bland annat ett möte med serieettan Tekniska Högskolan FC.

Men först och främst ett spännande möte mot FC Tolkarna, en klubb vars tabellplacering man inte ska låta sig luras av. Förvisso bara nio inspelade poäng och en rätt hemsk målskillnad men erfarenheten har lärt oss att just Tolkarna kan vara mycket besvärliga att möta.

Som vanligt roteras det friskt i matchtruppen och som sig bör ställer FC Sampierdarenese ännu en gång upp med en rad olika dårar i truppen.

#1 Lasse Löfving (MV)
#8 Jesper Hussfelt
#10 Özz Nûjen
#14 Farzad Nouri
#15 Uffe Åkerström
#16 Mattias Büman
#19 Anton Strandberg
#24 Olle Eriksson
#25 Micke Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#34 Hasse Ebenman
#50 Patrick Ekwall
#66 Johan Kindmark
#75 Krister Lundström
#80 Pälle Johnsson
#90 Johan Dahlberg

Coach Kviborg sägs redan ha kontaktat NASA för att få hjälp med det matematiska dilemmat att få ihop det hela taktiskt. Majoritetsyrket i truppen är ”komiker” vilket säger en hel del, om allt.

Som vanligt kommer det bli en jävla cirkus av det hela och underhållningsvärdet känns på förhand som enormt. Helt enkelt en tillställning ni inte vill missa när FC Samp med allt större steg riktar blickarna mot division 6.

Varmt välkomna till Djursholms IP kl 17.00 imorgon.
Forza Samp!

Detta inlägg har 32 kommentarer

Lämna ett svar