Intervju med nya sponsorn Charlie’s House

Det är drag kring FC Sampierdarenese. Så stort drag att en biscottiproducenten Charlie’s House hemmahörande i Laholm hörde av sig till oss och ville vara med på tåget. Självklart sa vi och vips har vi påbörjat ett förhoppningsvis långt och framgångsrikt samarbete. I skrivande stund är en leverans av biscottis på väg upp till Stockholm för att vi ska kunna bjuda er supportrar innan, under och efter premiärmatchen tillsammans med en kopp kaffe.

Vi tog självklart en pratstund med grundaren av Charlie’s House, Christian Johansson som avslöjar sitt favoritlag i Serie A och berättar varför han och hans fru valde att sponsra just oss.

Hej, vem är människan Christian Johansson?

– Jag är en 38-årig smålänning från Aneby. En stabil, vänsterfotad libero med en fäbless för glidtacklingar i Aneby SK:s juniorlag innan jag lade skorna på hyllan och flyttade till Skövde för högskolestudier. Innan jag och tjejen (numera frun) startade eget arbetade jag bl a som investeringsrådgivare och med private placements innan jag flyttade till Texas där jag bodde och arbetade några år. Har drivit eget tillsammans med min fru sedan 2006.

Berätta lite om Charlie’s House?

– Charlie’s House har jag och Louise, min fru, drivit sedan 2010. Vi är ett litet bageri som ligger i centrala Laholm. Vi bakar skorpor, biscotti och knäcke som vi levererar ut till återförsäljare runt om i Sverige.

Varför just biscottis?

– För att det är så gott, och funkar i alla lägen. Lika gott till kaffet som till vin eller grogg. Just biscottidegarna är superkladdiga att jobba med eftersom vi har så mycket ägg i dom (vilket ger hårdheten i en biscotti), men slutresultatet blir fantastiskt! Min favorit är vår citronbiscotti.

Hur kom du i kontakt med FC Sampierdarenese?

– Titt som tätt dök ni upp i mitt flöde på facebook och instagram. Jag fastnade för ert fantastiskt snygg matchställ och logga och blev nyfiken på er.

Nu blir Ni en av tre sponsorer under 2015, hur känns det och varför just oss?

– Det känns jättekul! FC Samp är en klubb som står för gentlemannaskap, öppenhet, värme och inkluderande. Sunda värderingar som vi i Charlie’s House delar och vi är stolta över att synas tillsammans med era färger. Vi tycker att våra biscottis och FC Sampierdarenese passar bra ihop. Båda med hjärtat i Sverige men känslorna i Italien. En bra kombo helt enkelt.

Får vi träffa dig i samband med någon match under säsongen?

– Det hoppas jag! Förhoppningsvis så kan vi på Charlie’s House se någon av era matcher och heja fram er till 3 poäng.

Har du något annat favoritlag i Italien?

– Efter att jag var på cupvinnarcupfinalen på Ullevi 1990 mellan Sampdoria och Anderlecht så brinner mitt hjärta lite extra för just Sampdoria. Vilket är kul då det ursprungliga Sampierdarenese kommer från just Genoa-trakten.

Favoritspelare?

– Luca Pellegrini!

Tack för att du valt att sponsra oss den här säsongen och vi hoppas så klart på många års framgångsrikt samarbete. Något du vill tillägga?

– Forza Samp!

Vi tackar Christian och hans fru för intervju och längtar tills vi får bjuda er supportrar och lagkamrater på biscottis av världsklass. Så länge kan ni kolla in Charlie’s House hemsida och bekanta er med produkterna, eller gå till dagligvaruhandeln och köpa er en påse till helgen. Mer info om samarbetet kommer inom kort på sponsorsidan. www.charlieshouse.net

CharliesHouse

Detta inlägg har 441 kommentarer

  1. Pingback: psy

  2. Pingback: web

  3. Pingback: www

  4. Pingback: icf

  5. Pingback: x

  6. Pingback: a19

Lämna ett svar