Inför: IK Makkabi

Förra helgen studsade vi tillbaka och tog höstens första seger mot vårt boogie-team Kronoberg. En helgjuten insats där ingen föll ur ramen. Med lite tur gick alla resultat med oss den här helgen och serien har utvecklat sig till ett getingbo mellan platserna 2 till 5. Det kommer vinnas och förloras flera gånger i höst, frågan är bara vilka som kommer dra det längsta strået. Samp siktar på andra platsen, det ska vi inte sticka under stolen med. Dock utan att rucka på våra grundpelare där alla ska få spela och att vi roterar friskt i våra matchtrupper.

På träningen i tisdags var vi över tjugo spelare och suget att spela matcher är stort. Därför har vi fått ställa över spelare igen inför denna match och givetvis tvingats till en hel del rotationer från de tidigare matcherna i augusti.

Tränartrojkan har kallat följande spelare:

#3 Benjamin Toofani
#7 David Fjäll
#9 Tolga Duran
#11 Daniel Weilar
#14 Farzad Nouri
#15 Ulf Åkerström
#19 Anton Strandberg
#20 Andreas Felicetti
#27 Oskar Kiisk
#34 Hans Ebenman
#35 Jonatan Eriksson
#36 Jonas Widengren
#48 Håkan Karlsson (MV)
#54 Herman Hansson
#90 Johan Dahlberg
#91 Simon Eriksson

IK Makkabi har börjat hösten med två förluster och sladdar lite i tabellen. IFK Lidingö och AK Atleterna har båda slagit tillbaka de blåe. Men vi vet att Makkabi är ett lurigt lag, de har många bra spelare och kan komma med en riktigt stark trupp. Vi gillar helgens motståndare, det brukar alltid bli bra matcher mellan oss med trevlig stämning och givetvis hoppas vi på det till helgen också.

Väderrapporterna säger sol på söndag så vi hoppas på stor uppslutning av supportrar. Nu tar vi tre poäng och tuffar vidare. Forza Lupi!

IK Makkabi – FC Sampierdarenese
När: Söndag 4 september
Var: Stadshagens IP 14:00

Detta inlägg har 142 kommentarer

Lämna ett svar