FC Samp
Stadshagens IP
FC Sampierdarenese

Match referat

Det vill sig inte för oss. Efter en succéstart på säsongen med tre raka segrar och ett kryss kom så första förlusten. Genomklappningen mot Oranje tillsammans med att halva laget går halvskadade har satt djupa spår i Samp samtidigt som oturen skrattar oss i ansiktet. Men vi ska också vara ärliga och erkänna att vi inte orkar spela fotboll i 90 minuter och motståndarna äter upp oss ju längre matcherna går.

Idag stod AC Azzurri för motståndet och det som var en munsbit för FC Samp under första halvlek blev en mardröm i andra. 3-1 var i underkant och med handen på hjärtat skulle vi punkterat matchen där. Undertecknad satte 1-0 tidigt efter ett långt inkast från Toll. Tyvärr replikerade Azzurri nästan omedelbart efter slarv. Strax därpå fick vi en korrekt dömd straff som Olle förvaltade på bästa sätt i nättaket. Olle var verkligen på g nu och spelade snyggt fram Farzad som gjorde 3-1. I det här läget av matchen var vi totalt överlägsna.

Vi gick till halvtidsvila med en tvåmålsledning och det kändes verkligen som om vi hade grepp om matchen. Tyvärr hände det som har varit synonymt med FC Samp de senaste matcherna, dvs vi tappar spelet totalt i andra halvlek och faller ihop som ett korthus. Orken tryter och med få avbytare på sidan går det inte att stå emot den press som motståndarna sätter på oss. 2-3 kom i 60e minuten efter ett långt inkast. 3-3 kom till på en tilltrasslad situation i straffområdet och plötsligt hade vi tappat våra tre poäng.

De sista fem minuterna har både undertecknad och Viktor gyllene nicklägen att avgöra matchen på fint slagna hörnor men tyvärr vill det sig inte för oss just nu. Det viktigaste är dock att vi har kul tillsammans och att vi fortfarande inte mött något lag ännu med snyggare tröjor än oss. Nu ser vi fram emot en grym sommarfest där hattarna ska rullas efter en rolig vårsäsong.

Slutresultat 3-3
3′ Mattias Büman (Toll)
39′ Olle Eriksson (Straff)
41′ Farzad Nouri (Olle)