Intervju med Jesper Hussfelt

IMG_9540

För tredje säsongen i rad tar han en tröja i den klubb han för två år sedan var med och bildade. Vi pratar naturligtvis om Serie A-profilen och modeikonen Jesper Hussfelt.

Hej, hur mår Jesper Hussfelt?

-Bra, tack, vespan går bra. Det är ju jag och Krister Muppetto i den här klubben som åker Vespa, åtminstone när solen håller sig framme.

-Jag har ju hållt igång kroppen bra de senaste 5,5 åren så jag känner mig i bra form. Jag har aldrig tränat så hårt på gym som under den här hösten och jag känner mig mentalt harmonisk och totalt sett i balans. Livet är bra!

Vad händer annars i livet?

-Jag har lite för mycket på schemat, men det är ju något positivt med det också. Jag spelar just nu in Gladiatorerna, jag jobbar med våra stora fotbollsrättigheter på TV4 och på Fotbollskanalen.se och försöker samtidigt att sy ihop samarbetet FC Andrea Doria och Djursholm. Förutom det har jag planer på att jobba hårdare med konferencier-biten och förbereder en föreläsningsshow. Mitt i allt detta har jag rest mycket i höst och hunnit med att köpa en liten lya i Marbella. Dags att bilda familj snart? Nja. Men det är en bra tanke!

Och kroppen mår bra?

-Jag käkar alltid bra fem, sex dagar i veckan och brukar lämna lite utrymme för onyttigheter på helgerna. Det funkar bra för mig. Kroppen mår väldigt bra med det här upplägget.

FC Sampierdarenese går sin tredje säsong tillmötes, blev det som du hoppades på när ni grundade klubben 2013?

-Man vet aldrig vad som väntar, men FC Samp var ju min dröm från början och jag hade ju förhoppningar om att kunna bidra en del. Det har jag tyvärr inte ännu lyckats med, men i en perfekt värld så blir detta våra gemensamma sagoprojekt i framtiden. Jag är däremot otroligt imponerad av hur Matte Büman och Viktor Morgården har skött klubben den här tiden. Jag är övertygad om att det knappt finns någon som förstår hur mycket tid och hjärta som behövs för att driva en klubb på det här viset. Grabbarnas besök i Genua är något av det vackraste som har hänt i Andrea Doria och Samps korta historia. Det gjorde mig mycket stolt och lycklig att grabbarna mötte upp våra vänner där.

Vad tror du om kommande säsong?

-Vi kommer bli lite bättre rent sportsligt. Vi har ett bättre lag, en kontinuitet, en sammanhållning, eldsjälar som Johan Ernheim och Krister Muppetto, Dinnesen och Sparven (läs: Sennewald) är nya i laget och nu ska jag nog börja jobba på att få in en stor musikartist och en stor fotbollsartist i truppen också. Vi kommer tillhöra den övre halvan, förhoppningsvis i en innerstadsserie.

Vem blir årets utropstecken?

-Hans Ebenman. Som regista?

Vem eller vad ska man hålla ett extra öga på?

-Om Sparven och Dinne är lika bra som i Doria så kommer det att bli en stor fröjd att föja dem i Samp-tröjan. Tolga och Olle Eriksson är som vanligt superstars i vårt lag.

Något annat du vill tillägga?

-Ja, förutom vördnaden över Mattes och Viktors jobb så är jag så glad över alla äkta klubbsjälar som har blivit kvar i vårt gäng. Ända sedan Genua-projektet grundlades så har killar som Kviborg, Sellis, Ulf Åkerström, Hasse Ebenman och co byggt broar. Det är så lätt att så här stora grupper slits isär av egna intressen och grupperingar bildas och det är alltid ledsamt när det blir så. Det krävs stora, prestigelösa personligheter med stora hjärtan för att verka i den här andan. Jag är mycket tacksam som har fått lära känna så många bra människor. Det är vi som är Doria och Samp.

Fem snabba:
Kött eller fisk
Gym eller baren på Riche
Milano eller Manchester
Prandelli eller Conte
En bra hårdag eller några lyckade tunnlar. Har jag aldrig upplevt. Men en lyckad tvåfotare är aldrig fel.

Detta inlägg har 763 kommentarer

 1. Pingback: psy

 2. Pingback: CareDash

 3. Pingback: web

 4. Pingback: w88

 5. Pingback: w88

 6. Pingback: w88

 7. Pingback: m88

 8. Pingback: w88

 9. Pingback: m88

 10. Pingback: w88

 11. Pingback: m88

 12. Pingback: www

 13. Pingback: icf

 14. Pingback: x

 15. Pingback: sex

Lämna ett svar