Inför Tudor Arms Football Club

Det börjar dra ihop sig i division 7E Stockholm. Bara två matcher återstår och Samp ligger på en fin andraplats med chans till uppflyttning efter en stark höst. I senaste matchen tappade vi tyvärr två viktiga poäng i den oavgjorda matchen mot Sus.

Laget som aldrig upphör att förvåna. Efter en vår utan poäng och en approach likt ett gammalt trött korplag har de nu fått ordning på skutan och fått ihop ett riktigt starkt lag. De var faktiskt imponerande bra i tisdags. Hatten av! Synd bara att vi alltid ska råka ut för detta. Nu håller vi alla tummar och tår för att Sus kan göra om bedriften i helgen och ta poäng av IFK Lidingö. Kämpa Sus, vi tror på er!

Samp går in till dagens match med kniven mot strupen. Det är bara vinst som gäller om drömmen ska leva vidare. Tudor Arms Football Club heter klubben som står för motståndet. Vi har bara mött Tudor en gång, det var i seriepremiären i våras. Då fick Samp stryk med 2-1 efter en riktigt tuff match. Motståndarna huserar i centrala Stockholm och har sitt fäste på Östermalm vid deras pub med samma namn. Som ni hör på namnet är Tudor en klubb bestående av britter som hellre slår en långboll och dricker en pint än slår en tunnel och knäcker en flaska Chianti Classico. Som ni förstår det blir en match som berör på många sätt. En sak är säker vid vinst hänger Samp av Tudor och vice versa. Det är nu det gäller. Nu väcker vi vargen!

Samp roterar friskt i truppen som vanligt för att alla ska få speltid. In kommer en hel del Florensresenärer som förhoppningsvis piggnat till. Vi uppmanar alla spelare som inte spelar att ta er till Stadshagen med halsdukar och mössor för att stötta. Familj, vänner och stödmedlemmar det är nu vi behöver er. Alla till Stadshagen om några timmar! TILLSAMMANS vinner mot Tudor och gör sista omgången till något alldeles extra.

Tränarstaben har tagit ut följande lag:

#3 Benjamin Toofani
#4 Sakarias Grillhammar
#7 David Fjäll
#9 Tolga Duran
#12 Henrik Söderlund
#21 Jonas Dinnesen
#22 Viktor Morgården (C)
#24 Olle Eriksson
#25 Michael Bengtsson
#27 Oskar Kiisk
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hans Ebenman
#35 Jonatan Eriksson
#48 Håkan Karlsson
#51 Patrick Ekwall
#91 Simon Eriksson


Tudor Arms FC vs FC Sampierdarenese
Avspark 16:00
Stadshagens IP

FORZA LUPI!

Detta inlägg har 172 kommentarer

  1. Pingback: MBA

  2. Pingback: fue

Lämna ett svar