Inför Stockholm Cup: FC Samp vs Rapa Nui

Storpublik och tifo stundar nu på tisdag då FC Sampierdarenese kliver in ännu en gång i förkvalet till Svenska Cupen; Stockholm Cup. Detta är en turnering FC Samp alltid har gillat och dessutom satsat lite extra på men genom åren har lotten allt för ofta fallit på vassare division 4-gäng.

I år är lottningen enklare, på pappret, då division 6-klubben Rapa Nui kommer på besök. En klubb som med nöd och näppe klarade sig kvar i sin division 6-serie. Höstavslutningen blev mindre lyckad och serien avslutades med fyra raka förluster, dessutom släppte Rapa Nui in totalt 68 mål på 16 omgångar. Men den här statistiken är ungefär lika lättläst som om Johan Dahlberg ska gå till vänster eller höger? Det vill säga, den går inte att tyda alls.

För att FC Sampierdarenese eventuellt ska kunna avancera till den nästa rundan har lagledningen valt att satsa på följande manskap:

#4 Sakarias Grillhammar
#6 Johan Fensby
#9 Tolga Duran
#12 Henke Söderlund
#22 Viktor Morgården
#24 Olle Eriksson
#27 Oskar Kiisk
#31 Tobias Rosvall (MV)
#33 Hasse Ebenman
#35 Jonatan Eriksson
#36 Jonas Widengren
#50 Patrick Ekwall
#54 Herman Hansson
#73 Jensa Gåvan Gustafson
#88 Andreas Treffenberg
#91 Simon Eriksson

Utan att exakt veta vilken trupp Rapa Nui dyker upp med så har jag svårt att se hur den truppen i rutin, huvudspel, midjemått och längd skulle kunna vara i närheten utav att mäta sig med Samps motsvarighet.

I och med att FC Samp tillhör division 7 inleds cupmatchen med en straffspark för hemmalaget. Väl värt att notera är att klubbens tifo-stök-gubbe Micke Bengtsson har utlovat, till denna match, ett ”stökigt tifo”. Bara det i sig är ju en klar anledning till att dra på sig understället och bege sig ut till Djursholms IP där ännu en cupfest stundar. Forza Samp!

FC Sampierdarenese – Rapa Nui FK

Datum: 18 oktober 2016
Avspark: 20.15
Arena: Djursholms IP

Detta inlägg har 1 037 kommentarer

 1. Pingback: 1

 2. Pingback: FUE

 3. Pingback: fue

 4. Pingback: fue

 5. Pingback: fue

 6. Pingback: fue

 7. Pingback: fue

 8. Pingback: URL

 9. Pingback: fue

 10. Pingback: MBA

 11. Pingback: sex

 12. Pingback: uro

Lämna ett svar