Inför: Omgång 13 vs Storkyrkopojkarna (lördag 29 augusti)

Med sex matcher kvar är det sex poäng upp till den 2:a plats som just nu Lidingö Gazoliners besitter. Om drömmen om uppflyttning ska bli en realitet har FC Samp inte råd att tappa särskilt många poäng till.

Seger blev det äntligen förra helgen efter en tids sämre resultat. I ett glödhett derby slogs Azzurri tillbaka med 4-3 efter ett sent avgörande på straff.

På lördag väntar tabelljumbon Storkyrkopojkarna. Noll inspelade poäng och -48 i målskillnad vittnar om att Gud haft annat för sig än att stötta sina pojkar till trepoängare.

Detta är naturligtvis en match FC Sampierdarenese ska vinna och med rätt inställning kommer så också att ske. Det är rena rama cirkusuppsättningen FC Samp plockar med sig till Stadshagens IP.

#1 Lasse Löfving
#2 Janne Pettersson (c)
#7 David Fjäll
#8 Jesper Hussfelt
#9 Tolga Duran
#10 Özz Nujen
#14 Farzad Nouri
#15 Ulf Åkerström
#17 Adam Pinthorp
#24 Olle Eriksson
#27 Oskar Kiisk
#36 Jonas Widengren
#39 Mehmet Yilmaz
#48 Håkan Karlsson
#77 Christopher Kviborg
#90 Johan Dahlberg

Som ni själva kan utläsa, bara profiler, artister och dårar. Extra kul med Jesper ”Hatten” Hussfelt tillbaka i matchtruppen tycker redaktionen givetvis.

Varmt välkomna på lördag ska ni vara! Fjäll kommer att slå en tunnel, Dahlberg Youtube-finta bort ett par stackare, Özz dra en fräckis för domaren och Duran signalera att han vill ha bollen på kropp.

Forza Samp!

Detta inlägg har 33 kommentarer

Lämna ett svar