Inför: Omgång 10 vs Lidingö Gazoliners FC (lördag 8 aug)

Lika otaggad man är på att dra ner i kolgruvan igen efter sommarsemestern, lika taggad är man på att äntligen dra igång seriespelet igen!
Att vi dessutom inleder höstsäsongen med en tuff match mot Lidingö Gazoliners gör ju inte uppladdningen direkt svalare.

Truppen som tagits ut ser riktigt vass ut och vi kommer återigen få se firma Janne Pettersson och David Fjäll tillsammans i mittlåset. Man måste verkligen ha sett dom spela tillsammans för att förstå vilken kemi som finns där emellan. För att hitta ett mer sammansvetsat backpar måste man nog gå tillbaka till år 2002 då Sami Hyypiä och Stéphane Henchoz bildade mittlås i Liverpool.

I målet kommer vi för andra gången den här säsongen få se Christer Öberg.
Christer, som lite tidigare i sin karriär spelade Svenska-cupen final mot IFK Göteborg, kommer nu alltså göra sin andra match i div7. Den ödmjuka CFO’n börjar redan första året i klubben att få en riktig legendstatus.

Någon som även finns med i truppen är skyttekungen Olle Eriksson. Normalt sett är Olle vår bästa spelare och som grädde på moset befinner han sig just nu i löjligt bra form. I senaste träningsmatchen där vi spelade 6-6 mot Långholmen FC stod Olle för inte mindre än 5 gjorda mål så vi är väldigt glada över att ha med Gullmarsplans konung i morgon.

I matchtruppen hittar vi även Matte Büman. Han är utan tvekan en av de viktigaste spelarna i Samp! Oavsett om han är dominant eller inte på planen så vinner vi många matcher redan i omklädningsrummet när Solnas största leende taggar upp inför match.

Matchen är grymt viktigt eftersom att Gazoliners har lika många poäng som oss. Båda lagen ligger 5 poäng efter förstaplatsen och laget som eventuellt förlorar i morgon kan med största sannolikhet glömma seriesegern.

Kom gärna ut till Djursholms IP och stötta oss!
Datum: Lördag 8 aug
Avspark: 17:00.
Domare: Daniel Tekeste

Forza Lupi! Forza Samp!

Truppen:
#2 Janne Pettersson (C)

#7 David Fjäll
#12 Henke Söderlund

#14 Farzad Nouri

#15 Ulf Åkerström

#16 Mattias Büman

#19 Anton Strandberg

#21 Jonas Dinnesen

#22 Viktor Morgården
#24 Olle Eriksson

#25 Micke Bengtsson

#35 Jonatan Eriksson

#55 Johan Ernheim

#69 Christer Öberg (MV)

#80 Pälle Johnsson

#84 Petter Gustafsson

Detta inlägg har 34 kommentarer

Lämna ett svar