Inför Kungsholmens FK

Ikväll är det match igen. Kungsholmen står för motståndet i den match som egentligen skulle spelats förra helgen men som blev inställd pga att våra motståndare hade stora problem med skador och frånvaro.

I FC Samp har vi alltid varit medgörliga med matchbyten om våra motståndare inte kan. Dessvärre har vi aldrig fått igenom ett flytt när vi själva velat. Vi kommer fortsätta vara schyssta och vill att alla lag ska få en fair chans, förhoppningsvis betalar det sig i längden.

Kvällens motståndare kommer till matchen med rejäl vind i seglen efter att krossat FC Tolkarna i lördags med 6-0. Ett imponerande resultat och vi är förvarnade, det är fullt fokus som gäller. Annars har vi bra facit mot Kungsholmen. På två matcher under säsongen 2013 vann vi båda matcherna relativt enkelt.

I Sampierdarenese är det bara glada miner efter helgens tre poängare. Klubben har aldrig börjat bättre och har bara krysset mot Tekniska som plump i protokollet. Vid vinst övertar vi serieledningen igen tillsammans med Tekniska. Men det är med ödmjukhet och respekt vi går in till matchen ikväll. Dock ska vi spela som vi gjort hela säsongen med frenesi, bollinnehav och en stor portion glädje. Det är bara tre poäng som gäller!

Som vanligt den här säsongen är intresset stort till matchen. De 16 spelare som vann i helgen ställs åt sidan och en helt ny trupp luftas mot Kungsholmen. Det ska bli spännande att se om David Fjäll kan bjuda på en tunnel som sist det begav sig, om Felicetti går in och bjuder publiken på ett par klacka eller om säsongsdebuterande Jonatan Eriksson kan sätta prägel på matchen med ett mål eller två.

Tränartrion har tagit ut följande trupp:

Coach: Kviborg
#1 Lasse Löfving (MV)
#2 Janne Pettersson
#3 Benjamin Toofani
#7 David Fjäll
#20 Andreas Felicetti
#21 Jonas Dinnesen
#22 Viktor Morgården
#28 Mattias Sellfors (C)
#35 Jonatan Eriksson
#36 Jonas Widengren
#48 Håkan Karlsson
#50 Patrick Ekwall
#54 Herman Hansson
#55 Johan Ernheim
#72 Nicke Bergh
#73 Jensa Gustafson

Avspark 20.15 på Djursholms IP. Varmt välkomna!
Forza Lupi

Detta inlägg har 229 kommentarer

  1. Pingback: rip

Lämna ett svar