Du visar för närvarande Inför FC Sampierdarenese – IFK Lidingö BK

Inför FC Sampierdarenese – IFK Lidingö BK

Ikväll väntar en mycket intressant match då vi tar bron över till Lidingö för andra gången den här säsongen. Senast vi var över i grannkommunen gjorde vi en bragdartad avslutning i mötet mot Gazoliners då vi hämtade upp 1-4 till 4-4 på matchen sista 8 minuter.

Ikväll är det dock ett helt annat motstånd. På Högsätra IP väntar suveräna IFK Lidingö BK, ett lag som leder serien med förkrossande 45 poäng på 15 matcher – helt utan poängtapp!

Med endast tre matcher kvar av säsongen är Lidingös avancemang till division 6 redan klart, men rykten har nått Samp-lägret att Lidingö inte nöjer sig där. Dom vill fullborda förnedringen och vinna resterande tre matcher och avsluta säsongen med idel segrar. Det skulle vara en prestation som Stockholms-fotbollen sällan har skådat. Thomas Bengtsson på Stockholms fotbollsförbund får gräva länge i dom historiska registren innan han kan hitta en liknande bedrift. Men vi är inte där än – ikväll ska vi göra allt i vår makt för att förstöra Lidingös storslagna planer.

Det är en skön trupp som åker till Högsätra IP ikväll. Det obesegrade coachparet Kviborg/Muppetto ledde laget till seger i lördags och förhoppningen är att dom nu ska inleda en lång segersvit tillsammans. Följande 16 man har fått i uppgift att sätta stopp för Lidingös vinstmaskin:

#11 Daniel Weilar
#12 Henrik Söderlund
#16 Mattias Büman
#21 Jonas Dinnesen
#22 Viktor Morgården
#24 Olle Eriksson
#25 Michael Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hans Ebenman
#36 Jonas Widengren
#48 Håkan Karlsson
#50 Patrick Ekwall
#55 Johan Ernheim
#73 Jens Gustafson
#80 Pälle Johnsson

Matchen börjar 20:15 och det är Högsätra IP som gäller. Vi hoppas att så många som möjligt letar sig ut och stöttar oss på plats. 

Hösten är vår!

Forza Samp!