Inför: FC Samp – Kronobergs BK lördag 27 aug

Idag möter FC Sampierdarenese Kronobergs BK på Djursholms IP. Avspark är 17:30 och Jan Polman har lovat strålande sol och 21 grader. Med andra ord är det underbara förutsättningar för en fin publiksiffra idag!

När man slänger ett getöga på dagens trupp så inser man att underhållningen kommer hålla hög nivå. Christopher Kviborg är precis hemkommen från Tyskland efter ha kommenterat ligapremiären i Bundesliga igår. Efter att ha surrat lite med Xabi Alonso i den mixade zonen har han fått med sig följande tips hem till Stockholm: Gör sex mål framåt och håll tätt bakåt så kommer det gå bra.

I truppen ingår även världens yngsta 51-åring i Patrick Ekwall. Återstår att se om han har några krafter kvar i kroppen efter gårdagens fest hos Adam Alsing.
Framför allt är Gåvan tillbaka i truppen! Det kittlar alltid till lite extra i magen när man läser Gåvans namn i laguppställningen. Grande!

Idag ställs vi mot mardrömsmotståndarna Kronobergs BK och det är endast 3 poäng som gäller! Vi har aldrig vunnit mot detta motstånd i klubbens historia så idag har vi ett gyllene tillfälle att bryta den trenden. Här är truppen som ska göra det:

#9 Tolga Duran
#12 Henrik Söderlund
#15 Ulf Åkerström
#17 Adam Pintorph
#22 Viktor Morgården
#24 Olle Eriksson
#48 Håkan Karlsson
#51 Patrick Ekwall
#55 Johan Ernheim
#69 Christer Öberg (MV)
#73 Jensa Gåvan Gustafson
#75 Krister Muppetto Lundström
#77 Christopher Kviborg
#91 Simon Eriksson

Motståndare: Kronobergs BK
Avspark: 17:30
Domare: Hossein Yazdani
Djursholms IP

Välkommen!

Detta inlägg har 132 kommentarer

Lämna ett svar