FC Sampierdarenese: En klubb som kokar

Två omgångar har spelats och det står klart att FC Sampierdarenese har inlett säsongen på ett mycket positivt sätt. Med fyra poäng av sex möjliga känner vi oss nöjda, och kan laget ta poäng av IK Makkabi på tisdag ser det fantastiskt bra ut inför fortsättningen.

Men det kanske inte spelet som sett allra bäst ut hittills. Klubben är fortfarande ung och bara inne på sitt tredje år men ändå blåser det in friska vindar i klubben varje dag och intresset för FC Sampierdarenese har aldrig varit större.

Med ett snitt på 25 spelare varje träning kan vi bedriva underbara träningar med spel, laxlekar och framför allt mycket skratt. En klapp på axeln till samtliga som visar engagemang och kommer ut till Djursholms på tisdagskvällarna.

På matcherna sluter spelare som inte får plats i truppen upp och stöttar sina kamrater. Man tar med sina familjer, föräldrar, flickvänner och kompisar för att fylla bänkraderna längs planen. FC Sampierdarenese har blivit ett sätt att umgås och det är precis så vi vill ha det.

Så när vi går in i nästa vecka med match mot serieledarna IK Makkabi på tisdag och FC Tolkarna på fredag kväll hoppas vi att så många som möjligt tar sig till Djursholm respektive Stadshagen i vår klubbhalsduk för att stötta laget. Sampierdarenese är så mycket mer än bara 90 minuter på planen. Glöm aldrig det.

Trycket i truppen har aldrig varit större. Inför tisdagens match har 28 spelare anmält sitt intresse att spela. Ledarstaben har därför ett lyxproblem när de nu ska ta ut en trupp på 16 spelare. Scenariot att vi ställer upp med två helt olika trupper som i omgång ett och två kommer förmodligen att upprepas nästa vecka. Som sagt klubben fullkomligt kokar och det är vi väldigt glada över.

Med det sagt vill vi önska spelare, ledare, supportrar och motståndare en glad Valborg. Ta hand om er där ute så ses vi på Djursholms IP kl 20.15 på tisdag. Som vanligt bjuder vi på kaffe och biscotti, bara en sån sak..

Forza Lupi!

web_banner

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar