Sampierdarenese söker målvakt

Truppen är spikad och vi är otroligt nöjda över kommande säsongs lagbygge. Det enda vi saknar är en målvakt till som kan stötta och komplettera våra tidigare så duktiga målvakter Lasse Löfving och Leslie Marsden eftersom David Almström tagit ett sabbatsår på grund av påökning i familjen.

Att spela i Sampierdarenese är speciellt. När du skrivit på får du genast en ny familj och ett otroligt brett kontaktnät. Det finns inget krav gällande närvaro gällande träningar och matcher utan du dyker upp när du kan och behagar, även om vi uppskattar engagemang från samtliga. Eftersom vi redan har två målvakter kan du inte heller förvänta dig att spela varje match, vi delar upp matcherna jämnt över hela säsongen, det är samma sak för utespelarna. Vi är en klubb som sätter det sociala före det sportsliga även om vi så klart alltid strävar efter att vinna matcher. Sampierdarenese är en perfekt klubb för dig som älskar fotboll, klubbkänsla, snygga kläder och sociala arrangemang men som inte riktigt har tid att alltid vara med.

Är du intresserad av att bli den sista biten i vårt fantastiska lagbygge 2015, skicka ett mail till fcsampierdarenese@live.se och presentera dig så hör vi av oss.

/Staff tecnico
12925_4_max

Detta inlägg har 27 kommentarer

Lämna ett svar