En vecka kvar till årets fest

Med drygt en vecka kvar till årets fest tog redaktionen tillfället i akt att surra lite med Hunden som för tredje året i rad fixar festen på nattklubben Colosseum för spelare och supportrar till FC Sampierdarenese.

Årsfesten ligger bara en dryg vecka bort i tiden. Hur går det med alla förberedelser och hur många blir vi?
– Det går bra även om det otroligt många bollar i luften fortfarande. Men efter ett sista möte med restaurangen förra veckan känns det som om vi är på banan. Menyn är spikad, körschemat så gott som klart, prisutdelare är informerade och de sista sponsorerna har gett mig tummen upp. Nu ska jag bara knyta ihop säcken under helgen. Som det ser ut idag blir vi uppåt 100 personer nästa fredag.

Hur mycket tid har ni i styrelsen lagt ner inför spektaklet?
– En årsfest som denna kräver mer planering och arbete än vad många tror. Det har blivit många timmar under kvällar och helger för att få ihop allt men som gammal eventkille underlättar arbetet enormt även om jag aldrig skulle klara mig utan de som hjälpt till på ett hörn. Ni vet vilka ni är, tack!

Hur ser upplägget ut inför årets fest? Kommer det skilja sig något från tidigare tillställningar?
– Egentligen inte mer än att vi blir bättre och fler för varje år som går. Vi börjar med ett storslaget mingel där alla kommer att fotograferas på röda mattan. Därefter sätter vi oss tillbords för att avnjuta en middag under tiden som vi prisar de som gjort något extra under säsongen. Efter galan rullar vi in till nattklubben Colosseum där vi reserverat halva klubben fram till klockan slår tre. Sen får ni klara er själva.

Som inbjudan lovar kommer det bjudas på en trerätters. Vad står på menyn?
– Det vill jag inte avslöja än faktiskt, men det kommer serveras både fisk och kött under kvällen för att mätta allas magar. Menyn är den överlägset bästa hittills kan jag lova.

Intresset för FC Samp har varit skyhögt under säsongen och vissa kommer belönas lite extra. Vad är det för priser som kommer delas ut?
– Vi håller oss till de sex kategorier som vi alltid delar ut. Årets nykomling, buse, assistkung, skyttekung, styrelsens pris och kvällens stora höjdpunkt årets spelare. Nytt för i år är att en hel del inofficiella priser kommer delas ut. Se upp!

Det har väl knappast undgått någon att FC Samps egen sångfågel Marcus Sennewald precis släppt sin debutsingel under artistnamnet ”Mavrick”. Dyker han upp och levererar live på scenen?
– Först och främst, vilken singel och vilken stjärna han är Sennewald. Tyvärr för oss men kul för Marcus så är han på spelning när årsfesten äger rum. Men han har lovat att sjunga för oss ända till Tele2.

Senaste årsfesterna har framåt småtimmarna ballat ut en gnutta för en del av besökarna. Vad kan spelare, supportrar och övriga gäster förvänta sig av årets fest?
– Det roliga med Samp är att man aldrig vet vem som står för showen när klockan slagit fest. Det finns så många artister i det här laget. Ifjol fick Himlen på Söder bevittna ett spektakel utan guds like innan Morgården med ett helt entourage blev utslängda med fem minuter kvar av kvällen. Vad som sker den 23e är helt omöjligt att sia om men att någon av Löfving, Hussfelt, Tolga, Pinnen eller Morgården är inblandade i diverse skandaler är enkla pengar för den som vill lägga några bet.

Är det någon spelare som ligger i riskzonen för att få drinkstopp i baren?
– Måste vara Löfving eller Morgården va? En dark horse kan vara Pälle Johnsson..

Kommer årets fest gå till historien som den mäktigaste hittills?
– Självklart. Jag har inga tvivel.

MATTE BÜMAN TITTAR I SPÅKULAN INFÖR ÅRSFESTEN…
Vem dricker flest bira? Viktor Morgården
Vem tar med sig en tinder-dejt till festen? Jesper Hussfelt
Vem drar av sig skjortan först? Viktor Morgården
Vem röker flest cigaretter? Micke Bengtsson
Vem blir utslängd? Lasse Lökring
Vem lämnar festen först i nytt sällskap? Tolga Duran
Vem plockar fram det fräckaste partytricket? Andreas Felicetti
Vem blir festens stora hund? David Fjäll

Vi ses på fredag! Länge leve vargen.

Detta inlägg har 143 kommentarer

  1. Pingback: fue

  2. Pingback: fue

  3. Pingback: fue

Lämna ett svar