Matchrapport omgång 10: vs Lidingö Gazoliners

FC Samp åkte på en mycket svidande förlust i höstpremiären av div 7 E. Förutsättningarna inför matchen mot Gazoliners var goda – truppen var vass, vädret var strålande och biran låg på kylning. Men trots det så stod det 2-3 på resultattavlan när domaren blåste av matchen i 92a minuten.

Trots att vi rättvist tog ledningen i den 22a minuten av den glödheta Olle Eriksson så jobbade sig motståndarna in i match och krigade till sig två mål på kort tid. Olle, som sällan lämnar en match utan att göra minst två mål, fixade en straff på egen hand i den 38:e minuten och den förvaltade han sen på bästa sätt. Efter målet fick vi dock lite smolk i glädejebägaren då Jonatan Eriksson fick känning i baksidan av låret vilket gjorde att han inte kom tillbaka i spel något mer under matchen.

I halvtidsvilan var vi överens om att vi var det marginellt bättre laget och vi fortsatte tugga på så skulle utdelningen komma. Saknaden av Jonatan blev dock påtaglig och vi hade lite svårt att vinna kriget ute på planen. Chanserna böljade fram och tillbaka och man visste hur viktigt nästa mål skulle bli.

Tyvärr så får vi ett bortdömt mål för en mycket tveksam offiside i minut 68. Som om inte det vore nog så rinner motståndarna igenom några minuter senare i en omdiskuterat offside-situation och en mycket duktig #7 i Gazoliners kunde enkelt rulla in ledningsmålet bakom en chanslös Öberg i målet.

Efter det psykologiska målet fick vi svårt att skapa några riktigt heta chanser och minuterna kändes som sekunder när dom snabbt rullade på mot slutet.

Tyvärr så fick vi inte den starten vi ville ha på höstsäsongen men även om det ser mörkt ut att vinna serien nu så kan vi åtminstone komma 2a. Dit upp har vi bara 3 poäng och det är 8 matcher kvar att spela. Kommer man 2a i 7an så finns det en hygglig chans att avancera till div6 så vi kommer aldrig ge upp!

Nu blickar vi fram emot nästa match som spelas på lördag den 15 aug kl 16:00 på Stadshagen. Då kommer bland annat Patrick Ekwall göra höstdebut, bara en sån sak gör det värt att ta sig till Stadshagens IP i helgen. Nu kör vi!

1-0 22´ Olle Eriksson(Jonas Dinnesen)