Kviborg med en krönika inför säsongen

fcsamp
FC Sampierdarenese rullar i veckan igång säsong två som existerande förening. Vi gläds över att intresset verkar enormt och att till och med en och annan italienare noterat vår ädla klubb här uppe i norden.

Trots att uppflyttning inte nåddes förra året kan säsongen som passerat beskrivas som succéartad. Det viktigaste först; vi hade väldigt roligt och rent estetiskt sett var vi så pass överlägset vackrast att självaste Lapo Elkann dreglat av avund.

2014 har inletts på inslagen väg där vi rentav snurrat upp tempot ytterligare. I år blir vi, om möjligt (?), ännu snyggare och truppen ser sylvass ut. Frågorna är dock som vanligt många.

Gör Hasse Ebenman fortfarande hundra armhävningar innan han går och lägger sig? Hur många musslor har Matte Büman satt i sig under vintern och vem ska egentligen kunna stoppa Olle Erikssons framfart som ohotad skyttekung?

FC Sampierdarenese ser sig själva som en färgglad blomma i den alltför ofta betonggråa Stockholms-serierna. Målet är som vanligt glasklart, att njuta både på och utanför planen där gentlemannaskap och respekt för vår omgivning är viktiga och tongivande punkter i vår verksamhet.

”FC Samp” är en förening med både mångfald och en salig blandning mellan allt från studenter till komiker och luttrade TV-profiler. Vi ser fram mot årets säsong lika mycket som Stockholms nattliv har välkomnat vår fotbollsklubb med öppna armar.

Den 9 april sparkar vi igång säsongen med en bortamatch i Rinkeby. Vi vill härmed välkomna spelare, anhöriga, fans, sponsorer och övriga fotbollsälskare till Djursholms IP som blir vår hemvist detta år. Gemensamt sätter vi färg på division 7 B men framförallt; tillsammans har vi JÄVLIGT kul.

Forza Samp!

/Christopher Kviborg, FC Sampierdarenese

Detta inlägg har 149 kommentarer

  1. Pingback: psy

  2. Pingback: web

  3. Pingback: www

  4. Pingback: icf

  5. Pingback: x

Lämna ett svar