Kapten Pettersson inför SUS IF

För tre år sedan var Janne Pettersson en given pusselbit när FC Sampierdareneses trupp skulle sättas. En lojal och trevlig gubbskrutt som alltid deltar och peppar andra men som också är en otroligt duktig försvarare. På lördag knallar Samp in på Stadshagens platsmatta med Pettersson som härförare och kapten i Mattias Sellfors frånvaro fast beslutna om att ta tre pinnar.

Första tävlingsmatchen för säsongen, hur känns kroppen?
– Bättre begagnad! Undertecknads lekamen har dock fått en liten behandling av kiropraktor vilket gjort skillnad, helt klart. Förhoppningar.

När jag räknar efter har du garanterat varit med om över 40 premiärer, pirrar det fortfarande i magen eller går du på rutin?
– Pirr å rutin i schysst kombo skulle jag säga. Även om det känns som den där rutinen är som bortblåst ibland.

Vad har du för personlig målsättningen den här säsongen?
– Ska va ett par tunnlar i månaden inklusive match. Så håll ihop buggarna. Å så va med å utveckla klubben på olika sätt tillsammans med resten av truppen, på och utanför planen.

På lördag ställs vi mot SUS IF. Tankar kring den matchen?
– Ska bli himla skoj å lira! Stadshagen e najs å så en Härlig trupp på det! Hörde lite interna rykten om att motståndarna har åsikter om Sampan, Så klart de har! Förmodligen bara primitiv avund.

Vad anser du symbolisera en bra kapten och lever du själv efter det?
– Föregå med gott exempel, situation-och individanpassat ledarskap å så ha den där glimten i ögat, för vi ska skoj! Jag lyckas aldrig leva som jag lär men man utvecklas ju hela tiden.

Förra helgen fick du stå på sidan men dök ändå upp på Djursholm och senare på kvällens lagfest. Ett föredöme både som person och kapten precis som vi önskar ha det i Sampierdarenese. Vad är dina känslor för årets upplaga av Samp?
– Tack för det! Det e ju inte så svårt å lägga manken till när det vankas partaj med sköna lirare. Å bengaler sanktionerade av styrelsen….haha. Ett privilegium! Att det märks att vi har en säsong till under bältet då vi gemensamt jobbar på att utveckla den genuina Sampandan med det sociala som en grundpelare.

Slutligen vem bör våra supportrar hålla ett extra öga på till helgen?
– Felicetti som alltid kämpar på! Men alla e sköna karaktärer på sitt sätt så klart.

Tack för pratstunden Janne, vi ses på lördag. Något du vill tillägga?
– Tack själv! Grymt jobbat. YNWA-You Never walk Alone.

Detta inlägg har 237 kommentarer

Lämna ett svar