Inför SUS IF

Det har blivit dags för match igen. Premiären slutade som vi alla vet 4-4 efter en svängig tillställning på Djursholms IP. Trots fyra kassar i baken tar vi ändå med oss det fina kortpassningsspel som stundtals visades upp och den inställning som samtliga spelare hade matchen igenom.

Vi tar givetvis med oss den fina inramning som rådde runt planen också. Över 50 personer dök upp med halsdukar och gott humör, magiskt. Vilken underbar anläggning vi fått med eget omklädningsrum, musikanläggning, serveringsmöjligheter och plats för efterföljande fest. Tack Djursholm, det kan inte bli bättre.

På lördag gästar vi SUS IF på Stadshagens plastmatta. Ett SUS som förlorade premiären med 3-2 mot Makkabi. Mer än så kan vi dessvärre inte rapportera om då de som enda laget valde att avböja en intervju inför säsongen. De har heller ingen hemsida utan en blogg där de försöker förminska sina motståndare hellre än att skriva om sig själva. Väldigt tråkigt då vi har bra minnen av SUS och som faktiskt påstår sig spela fotboll för glädjens skull precis som vi. Hoppas de hittar tillbaka till den trevliga och roliga klubb de en gång var. Väl mött på lördag.

Under tisdagens förberedande träning var stämningen som vanligt på topp. 22 revanschlystna spelare dök upp och gnuggade sig igenom 90 minuters tvålagsspel . Vi kommer på lördag matcha en helt ny trupp mot den som fanns på planen i premiären vilket betyder att det blir en premiär till efter premiären kan man säga. Mycket spännande!

Christer Öberg kommer att tävlingsdebutera i målet, likaså den vindsnabba ytter Adam Pinthorp och den centrala duon Björn Lind och Benjamin Toofani. Det ska bli väldigt kul att se vad dessa kan åstadkomma.

Trots tidig avspark på Stadshagen hoppas vi att så många som möjligt dyker upp och stöttar oss i årets andra omgång. Vi är inställda på en tuff match men hoppas med både tur och skicklighet kunna åka hem med tre poäng.

Tränartrion med coach Viktor Morgården har tagit ut följande trupp:

Målvakt:
#69 Christer Öberg

Försvarare:
#2 Janne Pettersson (C)
#6 Johan Fensby
#20 Andreas Felicetti
#25 Mikael Bengtsson
#27 Oscar Kiisk
#39 Mehmet Yilmaz

Mittfältare:
#3 Benjamin Toofani
#12 Henrik Söderlund
#16 Mattias Büman
#17 Adam Pinthorp
#37 Björn Lind
#75 Krister Muppetto Lundström

Anfallare:
#9 Tolga Duran
#19 Anton Strandberg
#77 Christopher Kviborg

Vi ses på Stadshagen nu på lördag.
Avspark 11.15

Forza Lupi!

Detta inlägg har 92 kommentarer

Lämna ett svar