Inför: Omgång 14 vs Kungsholms FK (lördag 5 september)

FC Sampierdarenese kommer till lördagens match med raka ryggar och gott självförtroende efter två raka segrar. Med fem matcher kvar lever hoppet om en 2:a placering i tabellen då man nu bara är tre poäng bakom Lidingö Gazoliners.

Föregående helg hade FC Samp en uppvisning i effektivitet och kunde besegra Storkyrkopojkarna med hela 14-1. Målskillnad som mycket väl kan vara viktig i slutändan.

Kungsholms FK parkerar på en 8:e plats i tabellen med 9 inspelade poäng efter 13 spelade matcher. Förra helgen blev det förlust mot FC Tolkarna med 1-4.

Vårsäsongens möte spelades även det på Djursholms IP efter en matchflytt då Kungsholms FK inte fått ihop lag vid det första tillfället och det var fullbelagt på Stadshagens idrottsplats. FC Samp spelade fin fotboll och vann vårmötet med 4-2, siffror som var i underkant. Målskyttar den gången Jonas Widengren 2, Jonas Dinnesen och Nicke Berg.

Tränarstaben har i vanlig ordning en delikat uppgift när det gäller att plocka ut en Samp-trupp. Följande spelare har fått förtroende i lördagens match:

#3 Benjamin Toofani

#7 David Fjäll

#12 Henke Söderlund

#17 Adam Pinthorp

#20 Andreas Felicetti

#21 Jonas Dinnesen

#23 Christopher Hemmilä

#25 Micke Bengtsson

#28 Mattias Sellfors (C)

#34 Hasse Ebenman

#39 Mehmet Yilmaz

#54 Herman Hansson

#55 Johan Ernheim

#75 Krister Lundström

#77 Christopher Kviborg

#90 Johan Dahlberg

FC Samp kommer coachas av Viktor Morgården som tyvärr tvingas vila efter en smäll på foten vid lagets senaste träningspass.

Klockan 17:00 är det alltså som gäller om du vill se dessa artister lira boll på Djursholms IP. Välkomna!

Forza Samp!

Detta inlägg har 48 kommentarer

Lämna ett svar