Du visar för närvarande Inför: AK Stockholmsatleterna – FC Sampierdarenese

Inför: AK Stockholmsatleterna – FC Sampierdarenese


September är kommen och hösten med den. Under denna härliga höstmånad ska Genoa besökas, barer besökas och årsfest planeras men framförallt ska FC Sampierdarenese fortsätta vinna fotbollsmatcher. Som ni förstår är det fullspäckat schema och näst på tur står AK Stockholmsatleterna nu på söndag.

Ett lag som vi spelat mot med framgång tre gånger totalt, senast i våras när vi ganska enkelt förpassade våra motståndare till den förlorande sidan efter en fin insats på Djursan. Atleterna ska dock inte underskattas, det är ett väldigt fysiskt lag innehållande ett par duktiga spelare som kan ställa till problem. Framförallt är dom duktiga att skicka långbollar på snabba anfallare i djupled. Stänger vi av det hotet är mycket vunnet.

Som vanligt är det ett nykomponerat lag vi ställer på banan. Till den här matchen mönstrar vi nästan ett helt nytt lag från senast och vi har fått sätta hela nio personer på läktaren då trycket efter att få representera Samp är stort. Ett lyxproblem så klart men det är alltid tråkigt att neka spelare speltid.

De som fått chansen är en brokig skara artister som lillkorven Muppetto, den evigt unga Johan Dahlberg, jag-vinner-aldrig-på-träning Simon Eriksson och tjurskallen Micke Bengtsson bland annat. Tillbaka efter skada är förra årets skyttekung Olle Eriksson som gör sin blott andra match för säsongen. Får vi se säsongens första mål månne?

Han får sällskap på topp av glödheta superturken Tolga Duran som är en mardröm för alla försvarare just nu. Hans kropp kan efter sommaren lätt förväxlas med en betongsugga.

På mittfältet bjuder vi på Gåvan som inte heller spelat på ett tag, bara det är värt entrépengen. Gåvan som dragits med en tumskada efter att öppnat för många vinflaskor i sommar är nu redo för spel och Genoaresa.

I försvaret kommer Kapten Sellfors och Vice-kapten Janne Banan styra de andra med järnhand.

Truppen i sin helhet:

#2 Janne Pettersson
#9 Tolga Duran
#12 Henke Söderlund
#24 Olle Eriksson
#25 Michael Bengtsson
#28 Mattias Sellfors (C)
#29 David Almström
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hans Ebenman
#71 Tomas Lindell
#73 Jens Gustafson
#75 Krister Lundström
#80 Pälle Johnsson
#88 Andreas Treffenberg
#90 Johan Dahlberg
#91 Simon Eriksson

Kort fakta:
Söndag 3 september
20:00 Farsta IP