Du visar för närvarande Eric Saade – FC Sampierdareneses nya stjärnvärvning

Eric Saade – FC Sampierdareneses nya stjärnvärvning

FC Sampierdarenese kan nu presentera en av vårens absolut hetaste värvningar på transfermarknaden.

Han har setts av miljontals svenska tv-tittare under varje lördag under våren i Melodifestivalen där han programlett Sveriges största musiktävling.
Nu är det klart att artisten och programledaren Eric Saade skrivit på för FC Samp.

– Många känner till Eric som framför allt artist och sångare men han är även en skicklig fotbollsspelare. Han kommer primärt att få en offensiv roll på planen, och jag blir inte förvånad om vi får se det första målet redan under denna säsong, säger Viktor Morgården, sportchef i FC Sampierdarenese.

FC Sampierdarenese fortsätter att agera kraftfullt på transfermarknaden och efter att ha signat förre AIK-legenden Daniel ”Tjerna” Tjernström, som var en av vårens mest omskrivna övergångar inom Stockholmsfotbollen, har klubben nu gjort klart med en av Sveriges mest populära artister, Eric Saade.

– Med Eric i truppen får inte bara en glad kille och duktig fotbollsspelare, vi får också en bredare publik som förhoppningsvis kommer visa sig på läktaren och i sociala medier, säger Mattias Büman, ordförande i FC Sampierdarenese.

Eric Saade har monsterhitar som Manboy, Popular och Winning Ground i sin repertoar. Han har medverkat i flertalet TV-program som Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Så mycket bättre och nu senast som programledare för Melodifestivalen.

Eric kommer få tröjnummer 70 och han är spelklar redan till premiären mot Torstens Lärljungar, som spelas lördag den 13 april på Djursholms IP kl 16:30.

VÄLKOMMEN ERIC❤

FORZA SAMP