Du visar för närvarande Införrapport: Stockholm Snipers IF – FC Sampierdarenese

Införrapport: Stockholm Snipers IF – FC Sampierdarenese

Ett segstartat FC Sampierdarenese tar återigen bron över till Stora Essingen för att under fredagskvällen försöka ta säsongens andra trepoängare på Essinge IP.
Efter den mycket stabila segern mot Kungsholms FK, på just Essinge IP, följde FC Samp upp med en plattmatch hemma på Djursholms IP, spö med 1-6 mot IFK Lidingö BK. Sett till hur matchen såg ut var det kanske lite väl stora förlustsiffror men en 1-6-förlust kan man aldrig snacka bort.

Fredagens motstånd står Stockholm Snipers för, en klubb FC Samp stött på tidigare och en klubb vi har ett extra gott öga till då det alltid är en trevlig stämning och bra fotboll klubbarna emellan.

Snipers står noterade för fyra matcher mot FC Samps tre. Snipers segrar denna säsong har kommit mot Atleterna och Gazoliners, förlusterna mot IFK Lidingö BK och GIH FF.

FC Sampierdarense har under de första tre seriematcherna spelat en rätt bra fotboll och tre poäng i utdelning känns lite i underkant. Emellertid måste försvarsarbetet vässas till för att poängskörden ska öka.

Lagledningen har valt att satsa på följande trupp:

#3 Benjamin Toofani
#15 Ulf Åkerström
#22 Viktor Morgården
#23 Christoffer Hemmilä
#25 Michael Bengtsson
#26 Paul Fischbein
#29 David Almström
#31 Niklas Röja
#33 Leslie Marsden (MV)
#34 Hans Ebenman
#48 Håkan Karlsson
#54 Herman Hansson
#75 Krister Lundström
#77 Christopher Kviborg
#90 Johan Dahlberg
#91 Simon Eriksson

Vän av ordning noterar att spelare nr 16 saknas, vem det blir återstår att se. Överlag en mycket stabil trupp där glädjande nog många viktiga defensiva kuggar finns att tillgå.

Om FC Sampierdarenese ska ha något med topplaceringarna att göra denna säsong så är det hög tid att inleda en längre sejour utan poängtapp. Coach Kviborg har filat på taktiken och tillsammans med spelande sportchefen Viktor Morgården leder duon laget på fredag samtidigt som klubbikonen Mattias Büman firar sina första dagar som pappa till en vacker liten son – hela FC Sampierdarenese vill gratulera till familjens tillskott och ser fram mot ”mini-hundens” debut i FC Samp!

Stockholm Snipers IF – FC Sampierdarenese

Datum: 19 maj 2017
Arena: Essinge IP
Avspark: 20.00
Domare: Kader Saeed Rassan