Du visar för närvarande Inför FC Tolkarna – FC Sampierdarenese

Inför FC Tolkarna – FC Sampierdarenese

Äntligen lite vind i seglen. Förra matchen bådar gott inför framtiden och nu går FC Sampierdarenese för två raka innan sommaruppehållet.

Vi hoppas på ett heltaggat lag som tar sig an Tolkarna och även att det intima gänget som under torsdagskvällen surplar drinkar i badrock på Matte Bümans poolparty inte är alldeles för svajiga.

Generellt är det en stabil trupp som plockats ut till matchen. Lilla Essingens egen Maradona – Krister ”Muppetto” Lundström – har visat upp en rippad kropp av sällan skådat slag och Simon Eriksson har äntligen kvicknat till efter den senaste månadens konstanta bakfylla.

Dessutom är det alltid en fröjd för ögat att beskåda, analysera och fundera över varenda älgkliv som Viktor Morgården tar på en fotbollsplan och efter hans drömmål på tisdagens träning lär det även ha smugit sig på en aning hybris.

För FC Samp finns det naturligtvis inget annat än tre poäng som gäller. Tolkarna är placerade sist i tabellen, rent historiskt har vi bra statistik och med en skön seger i ryggen och en glädjefylld träning färskt i minnet kommer ett FC Samp i stor harmoni att ta sig an matchen.

FC Tolkarna – FC Sampierdarenese
Fredagen 16 juni Stadshagens IP Avspark 20:00