Du visar för närvarande Inför FC Sampierdarenese – FC Tolkarna

Inför FC Sampierdarenese – FC Tolkarna

Höstsäsongen gör under lördagen sitt intåg för FC Samp som fått slicka såren under sommaren efter en mindre bra vårsäsong. Möjligtvis sett till vårens insatser borde Samp ha några poäng ytterligare men en stor ojämnhet i prestationerna har försatt klubben i mittens rike.

Av tradition brukar Sampierdarenese ha stora problem med höstens första match då den precis som nu ligger lurigt placerad efter semesterveckorna. Dessa matcher brukar spelas i ett närmast apatiskt lågt tempo och baksidor ryker i lika frekvent takt som Büman äter skaldjursplatåer.

Kanske lite flyt då för Samp i och med att seriens i särklass sämsta motstånd står för den ena av två parter i denna lördagsmatch. Totalt noll poäng har Tolkarna spelat in och man få använda både en och två räknestickor för att klura fram en målskillnad.

Tolkarna som får klara sig utan legendaren, ”nummer 11”, som i det senaste mötet – vårsäsongens sista match – visslade sig till två gula kort. Vi skriver det igen; han härmade alltså ljudet av en visselpipa till den milda grad att han blev utvisad. Fullkomligt bisarrt men också lite älskvärt.

Matchen vann för övrigt Samp med klara 9-1 efter ett finfint hat-trick av Oskar Kiisk. Följande semesterfirare har valt att tacka ja till spel, övriga 50 spelare i truppen återfinns på valfri riviera.

#3 Benjamin Toofani
#14 Farzad Nouri
#23 Christoffer Hemmilä
#25 Michael Bengtsson
#27 Oskar Kiisk
#29 David Almström (MV)
#36 Jonas Widengren
#55 Johan Ernheim
#75 Krister Lundström
#77 Christopher Kviborg
#81 Anders Stenström
#88 Andreas Treffenberg
#90 Johan Dahlberg
#91 Simon Eriksson

FC Samp hälsar näringsidkare, hundägare och framförallt supportrar till mycket temposvag division 7-fotboll varmt välkomna till Djursholm IP lördagen den 12 augusti. Avspark någonting kvarten efter femslaget.

Mycket nöje!