AIK-profil till FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA

En av allsvenskans största profiler genom tiderna, Mr.AIK, Daniel Tjernström, med 1 SM-Guld, 2 Svenska cupen-guld och vinnare av Svenska Supercupen är nu klar för FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA.

– Det känns jättebra. Jag var rätt trött på fotboll ett tag. Jag visste att suget skulle komma tillbaka förr eller senare och nu känns det kul igen. Jag ser fram emot säsongen med FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA, säger Daniel Tjernström.

Under fjolåret var FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA skoningslösa och gick obesegrade under hela säsongen och vann slutligen division 7 med hela 15 poäng ner till andraplatsen.

Inför starten av division 6 har FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA rustat inför en tuffare division mot hårdare motstånd. Efter en vinter av många spekulationer och rykten kan klubben nu presentera sitt första nyförvärv. AIK-legendaren Daniel Tjernström har nyligen skrivit på ett kontrakt för FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA och förstärker truppens redan starka mittfält.

– Det här är en otrolig prestigevärvning som sänder signaler till de andra klubbarna om att vi verkligen fortsätter vår storsatsning. Jag är överväldigad över att Tjerna valt att tacka ja till att spela för oss och han kommer förutom med sina otvivelaktiga kunskaper på fotbollsplanen även vara ett uppskattat tillskott på sidan av planen, säger Viktor Morgården, sportchef i FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA

Inför förra säsongen värvades Djurgårdsprofilerna Enrico, Kenneth Höie och Andreas Johansson med spel i landslaget och Wigan, in till klubben för att förstärka laget. Nu har klubben alltså gjort ytterligare en profilvärvning.

– Det här är en av Allsvenskans allra största profiler genom tiderna och det visar verkligen att vår klubb är eftertrafktad inom Stockholmsfotbollen. Vi är självklart inte nöjda här utan kommer att fortsätta presentera spännande nyheter och värvningar inom kort, säger Mattias Büman, Ordförande i FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA

I FC SAMPIERDARENESE STOCCOLMA finns profiler som bland annat Markus Johannesson, Kenneth Höie, Olle Sarri, David Fjäll, Patrick Ekwall, Simon Bank, Tomas Wilbacher, Jens ”Gåvan” Gustafsson, Nicke Bergh, Özz Nûjen och nu senast Daniel Tjernström.

För mer information:
Kontakta sportchef Viktor Morgården på, 070-607 69 09
Presschef Martin Nersing, 0768-98 85 38